Mi volt a legsértőbb dolog amivel itt a gyakorikérdéseken megbántottak?
Figyelt kérdés
2017. júl. 15. 00:20
21/27 anonim válasza:
Hogy névtelen, arctalan emberek megbántsanak ezen az oldalon engem? Naneee viccelj! :D
22/27 anonim válasza:
Régen nyilvános volt a nicknevem. Sok kategóriában válaszolgattam (ahogy teszem most is), egyszer kifejtettem a véleményem a Kultúra, közösség rovatban valamilyen témában, és egy másik felhasználó nyilvánosan írt, hogy inkább menjek vissza a Szépség kategóriába divatozni. Rosszul esett, mert nem tartom magam üresfejű cicababának, és attól, hogy foglalkozok a külsőmmel, a "komoly" témákhoz is hozzá tudok szólni.
23/27 Helyes válasz válasza:
Átrakatták erőszakkal a kérdésem más karegóriába az érdekük mentén az öreg csókák.
24/27 anonim válasza:
Valami 14 éves kislány várt együttérző megerősítést, amiért az anyja nem engedte ottalvós bulikába a fiújával.
Megírtam kultúráltan, hogy lehet, 14 évesen nem a fiúk után kéne koslatni egy lánynak, hát kaptam az ívet rendesen. A végére egy egysoros sértegetés a priviben tette fel a koronát. Azért volt bántó a dolog, mert én huszonéve voltam 14, és persze akkor is tele volt a tinidiszkó, de azok az általam ismert csajok, akik utána ott maradtak a rendes bulin, kivétel nélkül semmire se vitték, rugdossa őket az élet, amiért nem tanultak, csak éltek bele a világba. Még csak azt sem írtam, hogy ne járjon ennyi idősen... mégis jött az oltás:)
25/27 anonim válasza:
Pont tegnap kaptam privátban leoltást, hogy bunkó válaszaim vannak.😃 Vegyek vissza.Köszönés természetesen nem előzte meg az írást a kritizáló illető részéről.És még én vagyok bunkó...azért egy érvet szívesen olvastam volna a bunkó válaszaim közül, de természetesen ilyen nem történt.Nem foglalkozom ilyen emberekkel, ha fáj a meglátásom, akkor fáj.Kevesen bírják a nekik nem tetsző válaszokat.Ez viszont már nem az én problémám.Szerencsére nagyon ritkán kapok sértődött priviket.Azt a kevés embert letiltom, nem vagyok rájuk kíváncsi.Éljék ki máshol a frusztráltságukat.Én nem azért vagyok az oldalon, hogy ilyen személyekkel vitatkozzak.
26/27 anonim válasza:
Most is 0%-ot kaptam... Lepontozók! Aztán elengedni ám a 14 éves lányotokat a fiújával ottalvós bulikába!!! Legyetek akkor is következetesek!
27/27 anonim válasza:
A kismelles kerdeseknel szoktak megbantani, mikor olyanokat irnak, hogy a kis mellu no jobb, mert legalabb nem log neki, meg a nagy "tejcsarda/togy" gusztustalan. Gondolom nyilvanvalo, melyik tabort erositem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!