Mi volt a legsértőbb dolog amivel itt a gyakorikérdéseken megbántottak?
Privátban szoktam kapni végletekig primitív, anyázós leveleket, ezeket fogom és tiltom egyszerűen.
Én azt bírom, mikor 2-3 mondatból valaki felállít egy kiadós diagnózist hogy én milyen ember vagyok. Vagy a kérdésem/válaszom direkt félremagyarázza, félreértelmezi csak azért hogy beleköthessen és megmagyarázhassa hogy hülye vagyok.
Ezt mondjuk alapból észrevettem hogy a válaszolók egy része csak azt lesi mikor mondhat már végre valami okosat.
A lepontozás néha engem is "sért", főleg olyan kérdéseknél ahol írok egy semleges vagy személyes választ.
Másik kedvencem a fizetéses témák. Mikor mindenki azzal jön hogy "Aki itt magas számot ír az biztos hazudik és valójában nincs semmije". Vagy csak szimplán lepontoznak ha megmondom hogy 1,5-2x akkora a fizetésem mint a magyar átlag.
"Aztán amikor mondtam, hogy azért ez nem normális, akkor megkaptam több embertől is, hogy nyissam fel az 5.es tankönyvet mert nem vagyok tisztában vele, hogy a nemi vágy normális, meg hogy mégis milyen balf..sz nem tudja, hogy szex nélkül kihalna az emberiség."
Ja ilyet én is kaptam már.
Tipikusan bele lehet futni ilyen helyzetekbe, hogy összegyűlnek a majmok és ha az egyik elkezdi rád dobálni az ürülékét akkor a többi is nekiáll szarral dobálózni.
#14 Sosem hagyom szó nélkül a beszólásokat! Az életben is ilyen vagyok, kiállok magamért.
Hm. Neked amúgy 82%-od van... Nem biztos, de lehet, hogy te is benne voltál a pár nappal ezelőtti provokálásban, történetesen egy 82%-on álló felhasználó nevezett szánalmasnak az antialkoholizmusom miatt... Lehet, hogy nem te voltál, de mindenesetre ilyenkor mindig gyanakodni kezdek...
"Egy kérdésemre kaptam privátot, amiben mindössze annyit írt az illető: ,,vicc vagy te is, mint a többi lány" (a központozás az én érdemem, és elírás volt ebben a szövegben)
Igazából akkor nem sértett meg annyira, csak utána jöttem rá, hogy igaza van teljesen" Engem meg az ilyen általánosítások zavarnak néha. Ismeretlenül, több millió embert sértegetni. Akkor az ő anyja, vagy a te anyád is vicc? Gondolkozz már.
Engem egyszer bántottak meg igazán, apám öngyilkossága után tettem fel egy erre vonatkozó személyes kérdést, erre egy válaszoló viccelődni kezdett a gyászomon, az apámon. Igazából ilyenkor az ostobaság húz fel, hisz tudom mire megy ki a játék, de felfoghatatlan számomra ez a fajta lelki nyomor, hogy ebben lel örömöt.
Privit meg nem olvasok.
Nem volt még ilyen, pedig én aztán kapom a privát mocskolódásokat dögivel.
De jobban ismerem magam, az itteni embereknél, és hál istennek elég stabil énképem van, és nagyon nagyon szeretem és tisztelem magam, úgyhogy nem igazán hat meg senkinek a véleménye :D Mit érdekel engem, hogy valami önutáló, frusztrált balf-sz szerint milyen vagyok?
15., ráhibáztál, éppen én voltam. Mostanában gyakran feljárok, hat igem. Te is gyanús voltál nekem, mármint nem a személyed, hanem az, hogy kicsit sántít ez a "folyton kitiltanak, pedig én csak kiállok magamért". Sejtettem, hogy nem osztogatnak, hanem fosztogatnak, ugyanis senkinek nem jár kitiltás azért, mert megvédi magát, még a gyk-n sem.
Kicsit másként emlékszem a sztorira, mint te. Nem téged neveztelek szánalmasnak és főként nem az antialkoholizmusod miatt. Azt írtam, hogy szerintem szánalmas az, aki alkoholista állatként tekint arra, aki megevett egy konyakmeggyet. Arról, hogy ezt te magadra vetted, sajnálom, de nem tehetek. Tény, hogy egy korábbi hozzászólásod hozta ki belőlem ezt a véleményt, de nem pont téged akartalak sértegetni, hiszen nem is ismerlek (és ezen nem is óhajtanék változtatni). Az egyetlen személyeskedő hozzászólásom rólad, miután beérkezett hozzám tőled egy minősíthetetlen hangvételben megírt privát üzenet, annyi volt, hogy neked nem is kell innod, mert erőszakosságban és kötekedésben kenterbe vered bármelyik masszív alkoholista kocsmatölteléket. Utána meg azzal jöttél, hogy meg akarsz verni. Közben ugyanezt ígérted egy másik felhasználónak is.
Úgyhogy itt bizony te mész szemben az autópályán a szövegértési- és dühkezelési problémáiddal, nem pedig mindenki más.
És kérlek ne is küldj anyázó vagy akármilyen privát üzenetet, úgyis törölni fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!