Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyes emberek miért tesznek...

Egyes emberek miért tesznek megjegyzést a fehér bőrszínemmel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Mindig azzal jönnek, hogy biztos a pincében napoztam, pedig nem barnulok, és fényvédőt használok.
2017. júl. 12. 21:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
19%
mert egy kis szín egészséget,jó állapotot,megfelelő d3 vitamin ellátottságot sugall,valamint jobban kiemeli az izomtónust,amitől a megjelenés is előnyösebb.
2017. júl. 12. 21:45
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem mindenki képes a barnulásra, és amúgy sem akarok ráncos, aszott bőrű lenni.
2017. júl. 12. 21:53
 3/13 anonim ***** válasza:
66%
Vannak emberek akik nagyon fehérek, pl akinek vörös a haja azoknál nagyobb számban fordul elő a világos, akár hófehér börszín. Engem nem zavar, akik meg beszólogatnak azokkal nem kell foglalkozni. ;)
2017. júl. 12. 21:59
 4/13 anonim ***** válasza:
29%
csak az albínók nem képesek barnulni.
2017. júl. 12. 22:07
 5/13 anonim ***** válasza:
8%
Azért mert gusztustalan. Férfin, nőn, egyaránt.
2017. júl. 12. 22:09
 6/13 A kérdező kommentje:
A pigmentfoltok és a ráncok is nagyon szépek a barna bőrön. Csak hogy valami hátrányt is mondjak.
2017. júl. 12. 22:18
 7/13 anonim ***** válasza:
50%
Tipp: kérdést ne ilyenkor írj ki, ilyenkor már többségében csak trollok vannak fent. Kb 14-17 óra között a legnagyobb a forgalom GYK-n. 3as voltam :)
2017. júl. 12. 22:20
 8/13 anonim ***** válasza:
79%
Vannak olyanok - elég sokan -, akiknek lételemük mindenbe belekötni, ami szerintük eltér a normálistól. Tegyél rájuk magasról, ilyen a bőröd, ez van, ezt kell szeretni. Én is falfehér vagyok, mert ez tetszik. Könnyen barnulok, de védem magamat a naptól, és a legkevésbé sem érdekel, hogy vadidegenek szerint jól néz-e a ki a hullasápadt bőr vagy sem.
2017. júl. 12. 22:25
 9/13 anonim ***** válasza:
25%

Azért mert valaki barnább mint te nem jelenti, hogy pigment foltos. Én barnább vagyok, nem szolis, de nyáron azért van színem, mégsem vagyok pigment foltos, és ráncos sem (viszont egy hulla színű barátnőm ráncos, mert száraz a bőre.. azta).

Nem kell támadni, mert hypo vagy, inkább menj a strandra, és vakítsd a népet. Komolyan..

2017. júl. 12. 23:23
 10/13 anonim ***** válasza:
78%
Az ázsiai férfiaknak pont a fehér bőr tetszik és a lebarnult gusztustalan. Őszintén szólva számomra is. A szolistól egyenesen hánynom kell. Egy porcelán bőrű szépség tetszik, nem egy magyar cigány.
2017. júl. 13. 03:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!