Ha vesztek valahol kaját de nem eszitek meg mindet, a maradékot elteszitek vagy kidobjátok a szemétbe?
Figyelt kérdés
2017. júl. 12. 20:53
1/7 anonim válasza:
Elteszem. Persze az étel jellegétől függ. Összességében viszont minden létező módon próbálom elkerülni, hogy ételt dobjak ki vagy hagyjak megromolni, mert barbárságnak tartom.
2/7 anonim válasza:
Elteszem. Nem engedhetem meg magamnak, hogy pocsékoljak.
3/7 anonim válasza:
Én mindig megeszem, de simán kérheted jobb étteremben is hogy csomagoljál el a maradékot. Ha ezt kicsit is cikinek érzed, akkor tedd hozzá, hogy a kutyádnak.
4/7 anonim válasza:
Az a helytől, a megmaradt étel mennyiségétől, és a kajától függ.
6/7 anonim válasza:
Én szinte mindig megeszem. Ha étteremben megmarad majdnem a fele, akkor azt becsomagoltatom.
Mondjuk a kaja minőségétől, fajtájától is függ, mert pl ha útközben megkívánok egy péksütit, de aztán mégse bírom megenni, akkor az természetes hogy megeszem később.
De nem is nagyon emlékszem olyanra hogy valaha is dobtam volna ki ételt...
7/7 anonim válasza:
Nem engedem, hogy ki legyen dobva.
Valaki, valami majd megeszi.
Büntetendő dolognak tartom a pazarlást amíg párhuzamosan van éhezés is.
Meg amúgy is fáj a szívem szemétbe rakni akkor már inkább komposzt legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!