Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy képes valaki megölni egy...

Hogy képes valaki megölni egy másik embert?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés mindig is foglalkoztatott...

Mindenesetre kiráz a hideg az ilyen embrektől.:/

2017. júl. 12. 20:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%
az emberek nagy resze kepes lenne akár szórakozásból is embert olni csak a börtön miatt nem teszik, ilyen világ ez teli van gonosz emberekel.
2017. júl. 12. 20:13
 2/14 anonim ***** válasza:
47%
Az elsőnek teljesen igaza van. Ha nem lenne jogi következménye akkor én is kipróbálnám...
2017. júl. 12. 20:15
 3/14 anonim ***** válasza:
40%

Számomra is felfoghatatlan.

Nekem még a halálbüntetés sem fekszik.

Ha durva dolgot csinált megcsonkolnám de hagynám élni vmi börtönben.

2017. júl. 12. 20:20
 4/14 A kérdező kommentje:

Ne mondjatok már ilyet. Sosem indokolt dolog ez!

A verekedés más tèma, azt megértem.

5/14 anonim ***** válasza:
28%
Egyetértek az #1 és #3 válaszolóval.
 6/14 anonim ***** válasza:
83%
Az ölésnek is vannak külön kategóriái. Akár önvédelemből is lehet ölni ha olyan hekyzetben találja magát valaki. Az is lehet hogy annyira elborult az agya hogy nem látja reálisan a dolgokat. Vagy az ember olyat tesz vele vagy egy hozzátartozójával amit nem tud annyiba hagyni. Vagy eldurvulnak a dolgok egy veszekedés vagy verekedés közben. Meg persze még sok más egyéb változat van ami arra késztetne valakit hogy öljön.
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

változó mi az ok

ha valaki olyan szinten veszélyeztetné az életemet, vagy más életét én is simán megtenném, de csak úgy kedvtelésből nem

8/14 anonim ***** válasza:

Hát akkor én a kisebb részhez tartozok, mert engem már a gondolattól elönt a sajnálat az iránt, akit még meg sem öltem, (még azok iránt is, akiket mások ölnek meg), és egyáltalán nem az érdekel, hogy én mit kapnék érte.

Nekem sincs fogalmam se, mi járhat annak a fejében, aki embert öl. Az biztos, hogy nem sok beleérző képessége lehet.

2017. júl. 12. 20:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnék embert ölni. Nem tudnék normálisan tovább élni. Az is megrémiszt mikor egy filmben kegyetlenül legyilkolnak vkit. Lehet lenne az a helyzet, de nem élünk már olyan élethelyzetben. Önvédelem esetén talán. De akkor is sajnálnám. Nem a jogi törvények miatz nem ölünk! Szépen néznénk ki ha nem lenne szabály és elkezdenénk egymást ölni. Még szórakozábóls sem!!! A kannibálok ilyenek. De a túlélés miatt. ( megeszik az emberhúst) akkor sem az életerőst, hanem a beteget a gyengét. Ki akarná kiírtani a saját faját???
2017. júl. 12. 21:11
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
En is csak önvedelemböl tudnek ölni,hogy Ne En haljak meg,hanem a tamado,aki ugye bűnöző!
2017. júl. 12. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!