Melyik az a testrészetek, amely szerintetek eltér a normálistól?
Aszimmetrikusak a melleim
A lábaimnon belülről a második ujjaim hosszabb az előknél
A szemfogaim feljebb és kijjebb vannak, mint a többi
Az egyik fülem hegyes, összenőtt, manófül.
Kiskoromban mindkét fülem hegyes volt mint egy manóé, de már csak az egyik.
A jobb agyféltekém a domináns
Ilyen hegyes porckinövés van a jobb fülemen
Bütykös a lábfejem lány létemre, ami genetika..a csaladban kb mindenkinek ilyen és nem tehetek róla. Nem szívesen vagyok mezítláb és a cipők is folyton feltörik a lábam.
A jobb orrlyukam kisebb, mint a másik, mert mikor megszülettem és inkubátorban voltam, akkor valami cső volt az orromban, amit sebtapasszal rögzítettek. Valószínű túl erősen és az orrlyukam egy kis része összenőtt elől. Nem feltűnően kicsi, de engem nem zavar már.
Van egy anyajegy az ajkam felett. Szépségpötty vagy minek hívják. Meg a Marilyn Monroe anyajegy.. hát nekem rohadtul nem tetszik és utálom is, hogy itt van. A bal fülemnél is van 2 nagyobb és a hajamat se szerettem összefogni ezért, de már nem érdekel, mert nem fogok megsülni a sörényem miatt. Leszedetni nem szedetem, mert nincs velük semmi baj bőrgyógyászatilag és csak csúnya heg lenne a helyén. Azt meg nem tudnám elviselni, így marad ez.
A melleim is aszimetrikusak. Az egyik nagyobb kicsivel mint a másik.
Kicsi füleim vannak.
20 évesen sokkal kisebb kezem van mint az átlagnak hosszú ujjakkal.
Fiatalabbnak nézek ki a koromhoz képest. Mindig 15 évesnek néznek, a magasságom is közrejászhat. 157cm vagyok.
Kb ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!