Melyik az a testrészetek, amely szerintetek eltér a normálistól?
Az orrom 2 mmrel eltér a szimmetrikustól.
Majd megorrszabályzózom :~
Testemhez képest aránytalanul kis kezeim és rövid ujjaim vannak.
Kék szemeim vannak és az egyikben van egy kis barna sáv, míg a másikban nincs.
Ezenkívül elég nagy fejem és ehhez még kerek, pufi arcom van.
A 3-asnak üzenem, hogy állítólag akinek nagy a füle, az sokáig él. Kicsiről nincs infóm.
A 4-esnek pedig, hogy szívesen orrba vágom, ha ezzel tudok segíteni a korrigálásban. Cserébe tökön rúghat, mert nekem meg az ferde, de baromira nem zavar. 😃
Hát pl. a lábaim kicsit nagyon eldeformálódtak. Sokkal vastagabbak a lábfejeim, mint a normális embereknek, ezért egyik magassarkú sem jó rám a boltokban. Meg nekem nem olyanok a lábujjaim, hogy a nagylábujjam a legnagyobb és onnan kezdve egyre kisebbek, hanem a 2. lábujjam a legnagyobb, a nagylábujjam kicsit kisebb, a 3. ujj nagyobb kicsit, mint a nagylábujj és az utolsó 2 egyre kisebb. Nagyon gáz, utálok is mezítláb lenni mások előtt..
Az egyik lábam ráadásul egy számmal kisebb is, mint a másik.
Valamint a két fülem is eltérő formájú és nagyságú :"DDD
Meg ahhoz képest, hogy lány vagyok és alacsony is, szerintem aránytalanul nagyok a kezeim és vastagok az ujjaim. Meg úgy alapból olyan vastag mindenem, pl. a csuklóm sem olyan vékony és kecses, mint a normális nőknek, hanem csak pár mm-rel vékonyabb, mint mondjuk egy dm-rel a csuklóm felett..Ugyanígy a bokám is.
Na jó, többet inkább nem írok, már így is egy genetikai hulladéknak érzem magam XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!