Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Közvéleménykutatás! 35-40-45-5...

Közvéleménykutatás! 35-40-45-50 körüliek, hányan vagyunk itt a GYK-n és mióta? Csak egy kort kérek, indokolni sem muszáj, többi lent.

Figyelt kérdés

Most már sokadszorra kapom meg egy-két héten belül, hogy ilyen vén fejjel (amikor esetleg megemlítettem válaszban, pl. egy 17 éves lány uborkát szedett és megfájdult a gerince, nem vele volt a gond, megköszönte, amikor azt írtam, hogy vigyázzon vele, mert már egész fiatalon elkezdődik, aki arra hajlamos, engem is érintett, 40 felett kiszakadt, műteni kellett a gerincem). Erre jön egy csitri vagy fickó, nem tudom pontosan, hogy 40-akárhány évesen nekem már nem való a net, találjak hasznosabb elfoglaltságot magamnak, mit keresek itt, stb., stb., menjek inkább kapálni. :) Feldühített, de nem reagáltam rá. Szerintem szarabbul esett neki, mintha lesüllyedtem volna a szintjére.

Egy másik kislány pedig azt válaszolta, amikor válaszoltam neki - 17 évnyi házasság után is -, "köszi a választ, de bocs, hogy letegezett". Rá sem haragudtam, csak furcsa volt. :)

Komolyan mondom, agyam eldobom, 8 éve itt vagyok, de most ez mi? Átvették a hatalmat a bunkó hülyegyerekek a válaszadók körében, akik szinte semmitől nem riadnak vissza, ha beszólásról van szó? Szóval írjatok légyszi, mennyien vagyunk normálisan hozzászólók 40 felett is akár.

2017. júl. 10. 14:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
33 évesen kezdtem itt a pályát, kisebb szünetekkel újra itt vagyok 35 évesen.
2017. júl. 10. 21:41
 12/17 A kérdező kommentje:
Kiöregedett. :) Wow, ez se rossz jelző.
2017. júl. 10. 21:50
 13/17 A kérdező kommentje:
11-es! Hát én sem egyfolytában nyomom itt évek óta (szép is lenne, van az embernek más dolga bőven), csak akkor regisztráltam. :)
2017. júl. 10. 21:58
 14/17 anonim ***** válasza:
Régebben futó oldalakon, honlapos játékokon sokat találkozok 35-40+-os emberekkel. Nekem ezzel semmi problémám nincsen, sőt örülök annak, hogy vannak emberek, akik úgy nőttek fel, hogy nem találkoztak serdülőkorukban az internettel és képesek csupán szórakozásként tekinteni rá, magyarán kevesebb köztük a ráfüggött egyén. A tinédzserkori szokások megmaradnak, szóval, aki most tizenvalahány éves és napi szinten a gép előtt roskad (sokat), könnyen meglehet, hogy nem fog ezen változtatni. És ez baj egészségi szempontból. A sok tapasztalatlan kölök közé nem is árt. Ha pajzs mögül tudnak támadni, kinyílik ám a csipájuk. :D (Bár én sem tartozok ebbe a korosztályba, de ez nem korfüggő dolog.) "Nem csak a 20 éveseké a világ." Ez így van. :D
2017. júl. 12. 07:01
 15/17 A kérdező kommentje:
14-es! Köszönjük! :)
2017. júl. 12. 12:51
 16/17 anonim ***** válasza:

"Titeket ért ilyesmi atrocitás, ami a korotokkal kapcsolatos?"

Őszintén? Soha. Nem szoktam követni a divatot, és kiírni a koromat. Meg ha kiírja, egy tizenéves, hogy ismerkedne, nyilván átugrom. Valószínűleg nem velem szeretne ismerkedni.

2017. júl. 12. 14:44
 17/17 A kérdező kommentje:

16! Neked is ment a zöld. Ez is vélemény.

Viszont ne gondold, én sem írom ki direkt, hány éves vagyok, de a válaszadásnál néha elkerülhetetlen, kettőt idéztem is a fő kérdésemben.

2017. júl. 12. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!