Közvéleménykutatás! 35-40-45-50 körüliek, hányan vagyunk itt a GYK-n és mióta? Csak egy kort kérek, indokolni sem muszáj, többi lent.
Most már sokadszorra kapom meg egy-két héten belül, hogy ilyen vén fejjel (amikor esetleg megemlítettem válaszban, pl. egy 17 éves lány uborkát szedett és megfájdult a gerince, nem vele volt a gond, megköszönte, amikor azt írtam, hogy vigyázzon vele, mert már egész fiatalon elkezdődik, aki arra hajlamos, engem is érintett, 40 felett kiszakadt, műteni kellett a gerincem). Erre jön egy csitri vagy fickó, nem tudom pontosan, hogy 40-akárhány évesen nekem már nem való a net, találjak hasznosabb elfoglaltságot magamnak, mit keresek itt, stb., stb., menjek inkább kapálni. :) Feldühített, de nem reagáltam rá. Szerintem szarabbul esett neki, mintha lesüllyedtem volna a szintjére.
Egy másik kislány pedig azt válaszolta, amikor válaszoltam neki - 17 évnyi házasság után is -, "köszi a választ, de bocs, hogy letegezett". Rá sem haragudtam, csak furcsa volt. :)
Komolyan mondom, agyam eldobom, 8 éve itt vagyok, de most ez mi? Átvették a hatalmat a bunkó hülyegyerekek a válaszadók körében, akik szinte semmitől nem riadnak vissza, ha beszólásról van szó? Szóval írjatok légyszi, mennyien vagyunk normálisan hozzászólók 40 felett is akár.
"Titeket ért ilyesmi atrocitás, ami a korotokkal kapcsolatos?"
Őszintén? Soha. Nem szoktam követni a divatot, és kiírni a koromat. Meg ha kiírja, egy tizenéves, hogy ismerkedne, nyilván átugrom. Valószínűleg nem velem szeretne ismerkedni.
16! Neked is ment a zöld. Ez is vélemény.
Viszont ne gondold, én sem írom ki direkt, hány éves vagyok, de a válaszadásnál néha elkerülhetetlen, kettőt idéztem is a fő kérdésemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!