Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Közvéleménykutatás! 35-40-45-5...

Közvéleménykutatás! 35-40-45-50 körüliek, hányan vagyunk itt a GYK-n és mióta? Csak egy kort kérek, indokolni sem muszáj, többi lent.

Figyelt kérdés

Most már sokadszorra kapom meg egy-két héten belül, hogy ilyen vén fejjel (amikor esetleg megemlítettem válaszban, pl. egy 17 éves lány uborkát szedett és megfájdult a gerince, nem vele volt a gond, megköszönte, amikor azt írtam, hogy vigyázzon vele, mert már egész fiatalon elkezdődik, aki arra hajlamos, engem is érintett, 40 felett kiszakadt, műteni kellett a gerincem). Erre jön egy csitri vagy fickó, nem tudom pontosan, hogy 40-akárhány évesen nekem már nem való a net, találjak hasznosabb elfoglaltságot magamnak, mit keresek itt, stb., stb., menjek inkább kapálni. :) Feldühített, de nem reagáltam rá. Szerintem szarabbul esett neki, mintha lesüllyedtem volna a szintjére.

Egy másik kislány pedig azt válaszolta, amikor válaszoltam neki - 17 évnyi házasság után is -, "köszi a választ, de bocs, hogy letegezett". Rá sem haragudtam, csak furcsa volt. :)

Komolyan mondom, agyam eldobom, 8 éve itt vagyok, de most ez mi? Átvették a hatalmat a bunkó hülyegyerekek a válaszadók körében, akik szinte semmitől nem riadnak vissza, ha beszólásról van szó? Szóval írjatok légyszi, mennyien vagyunk normálisan hozzászólók 40 felett is akár.

2017. júl. 10. 14:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
33, és igen, rengeteg nagyon fiatal van itt az oldalon, én is kisebbségben érzem magam sokszor.
2017. júl. 10. 14:52
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
33/egy éve
2017. júl. 10. 14:55
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
42F kb. 1 éve. A rendes embereknek segítek, normálisan válaszolok, a hülye gyerekeket szénné oltom.:)
2017. júl. 10. 15:03
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Tudom nem engem szólítottál meg, mert csak 29 éves vagyok, de az ebben a kategóriában feltett kérdések mondjuk úgy 90%-ra nem lehet normalisan válaszolni, mert egyszerűen olyan hūlye kérdést tesznek fel.

Igazából nem nagyon szoktam hozzászólni dolgokhoz, de itt vagyok és olvasok....

1, a napi öngyilkos..... 2 embert mindenképpen azonositani lehet, aki minden héten öngyilkos akar lenni. Az ember még normálisan is áll hozzá, de amikor már minden heten rinyál (igen fel lehet ismerni), akkor már a toleránsabb, nem troll emberek is azt mondják, hogy "lexarom, tedd meg", vagy alapból hozzá sem szólnak.

2. A napi "nem értem el semmit", "nincs munkám, segítsetek". Itt is figyeld meg, kapnak egész használható ötleteket, de a 6-7 oldalon is a kifogásokat írja..... "hogy ő neki nem olyan egyszerű, mert más biztos kapott mindent" stb.

3. A napi magányos: itt is fel lehet ismerni, hogy van 1-2 ember, aki visszatérő. Kapja a tanácsokat, beszélgetni is akarnak vele, de a személyisege hamar elárulja.

5. És akkor az unatkozó diákokról ne is beszéljünk. Amióta nyáriszünet van feltünően sok az idióta kérdés.

6. Másik kedvenc (sok van ebből is), amikor ki ír valaki egy provokáló kérdést, és egy másik regisztrációról el.kezd magával veszekedni.... 2x már belefutottam, amikor elárulta magát.

Valamint azt is biztosra veszem, hogy vannak csak olyan regisztrált felhasználók, akik csak ezért a kategóriáért regisztrált, hogy itt trollkodjon.

Na ezek közül válaszd ki a normális kérdést, ami valóbam azért jött létre, higy a kérdező megtudjon valamit. Mert ugye ez nem fórum.....

2017. júl. 10. 15:11
 5/17 A kérdező kommentje:

Nem gond, hogy 29 éves vagy, csak írtam egy intervallumot.

Nem feltétlenül csak erre a kategóriára gondoltam, hanem minden egyéb másikra is.

Az ember fia-lánya próbál normálisan válaszolni, aztán megkapja a magáét. :) Engem elsősorban ez bosszant.

Főleg, amikor jószándékúan próbálsz segíteni, aztán jön egy kis vakarcs, aki leolt, mert épp nem vagy 16...

Mindenkinek megy a zöld pacsi! :) De készüljetek, hogy jönnek az oltogatók ide is.

2017. júl. 10. 15:18
 6/17 A kérdező kommentje:
3-as! Detto! :)
2017. júl. 10. 15:20
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

"hogy 40-akárhány évesen nekem már nem való a net"

Hát ez vicces :)

2017. júl. 10. 16:35
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, nem is tudják szegények, milyen kockák tudunk mi is lenni...
2017. júl. 10. 16:37
 9/17 A kérdező kommentje:

7-8! Jaja! :)

Titeket ért ilyesmi atrocitás, ami a korotokkal kapcsolatos?

Simán felveszem a fonalat sok tinivel itt, aki értelmes, ezzel nincs gondom, csak ha a koromra utalnak, ami nem is olyan sok...:)

Visszaolvastam a kiírt kérdésem, picit zavaros, bocsi, de gyorsan írtam, remélem, érthető voltam azért.

Ritkán írok ki kérdést, aki eddig válaszolt, mindenkinek ment a zöld, de csak a 2-es válaszolónál látom 100-ast, a többieknél nem. Remélem, nektek jelzi a rendszer. Nem vagyok kamus! :D

2017. júl. 10. 16:52
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy 16 éves lány a bájairól érdeklődött "Neked bejönne egy 16 éves 165/63..."

Az egyik válaszadó: "Normális vagy? Nem vagyok pedo!" Még le is hülyegyerekezte a kérdezőt.

A lány azt írta "természetesen a kérdésem nem kiöregedetteknek szólt."

Felnevettem, ezen a "kiöregedett" szón.

Majd a fiú ismét kiskázta a kérdezőt, és hülyegyerekezte. A mondandójához hozzátette, hogy nem kiöregedett, mindössze húsz éves.

37F (Ez a reg pár hónapos, az előzőbe nem tudok belépni. Az egy éve készült)

2017. júl. 10. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!