Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Tatabányáról?

Mi a véleményetek Tatabányáról?

Figyelt kérdés

2017. júl. 10. 11:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
58%
Pont a Kelemen Bélán nőttem fel és lakok a mai napig :D
2017. júl. 11. 09:30
 12/25 anonim ***** válasza:
79%

Tatabánya, otthona a nyomornak.

Nem való az ínyenceknek, csak az edzett gyomornak.

2017. júl. 11. 16:01
 13/25 anonim ***** válasza:
89%
6-os válaszadó, te nem vagy normális. Ahogy a 7-es sem az.
2017. aug. 1. 12:55
 14/25 anonim ***** válasza:
84%

Tatabányán panelházon kívül nincs más, Fehérvárnak meg van egy gyönyörű belvárosa és hatalmas külvárosai. Tele van a város látnivalóval és lehetőséggel. Bárki hozzáértő megmondja, hogy Budapest után a talán legjobb város az országban, mivel sok a munkahely és magasabbak az átlagbérek. A vásárlóerő még a budapestinél is magasabb.

Jó a fekvése, közel van a Velencei-tó, a Balaton, de Bp. is. Kirándulóhelyek is akadnak (Velencei-hg., Vértes, Bakony, pentelei erdő stb). A városnak rengeteg nevezetessége van, az egész belváros egy kuriózum, azon kívül a Rác utcai skanzen, a Bory-vár és Öreghegy többi látnivalója (Bánya-tó környéke), a Vidámparki-csónakázótó, Sós-tó a tanösvénnyel, stb. A város rendezett. Sok a panelház, de alig találsz olyat, amelyik ne lenne felújítva. Arányaiban meg sem közelíti a panellakások száma a tatabányait.

Tatabányára egy időben sokat jártunk, sosem gondoltunk rá szép emlékként. Gázvezetékek futnak az utcákon, a főtér is és az egész város egy lepukkant sz@r (a főteret nemrég eladták a Mészáros Lőrincnek, szóval képzelheted, mekkora esze van a városvezetésnek). Van munka, az országos átlaghoz képest elég sok, de Fehérváron több.

2017. aug. 1. 13:02
 15/25 anonim ***** válasza:
89%

6-os, hülyeség, hogy mindenkinek a lakhelye a legunalmasabb. Én születésem óta Fehérváron lakom, mégsem unom.

Pesti rokonok napokra jönnek le, úgy szeretik a várost. És én is szeretem. A lakóhelyedre nem úgy kell gondolni, mint a világ legunalmasabb helyére. Meg kell próbálni jobbá tenni, nem pedig csak panaszkodni. Változtatni kell azon, amit nem szeretsz, a jót pedig meg kell őrizni.

2017. aug. 1. 13:07
 16/25 anonim ***** válasza:
60%

14#

Tatabányán sétálsz egy kicsit a főtértől és máris kint vagy az erdőben, a hegyek között. Szintén a hegyoldalban fillérekért kapni kertes házakat, olyan kilátással, ami megunhatatlan. Ott a turul, a barlangok, a csóni tó, de a favorit mindenképpen a hegy.

Szerintem nincs is jobb, mint egy sörrel és jó társasággal kiülni egy sziklapárkányra, alattad 10 méteres mélység, előtted pedig a város és a környékének gyönyörű látképe.

2017. aug. 1. 13:36
 17/25 anonim ***** válasza:
50%
Azért azon érdemes elgondolkozni, hogy miért vehetsz ott fillérekért házat...
2017. aug. 2. 16:59
 18/25 anonim ***** válasza:
10%

17#

Azért, mert üdülő övezet. Nem kell ebbe semmi mögöttes tartalmat belelátni.

2017. aug. 2. 17:50
 19/25 anonim ***** válasza:
59%
Én vagyok a fehérvári aki unja, 16 nagyon jól leírta miért szeretem Tatabányát... aki meg azt írta, nem panaszkodni, hanem változtatni, annak üzenem, hogy 1év múlva költözö.... tehát a változtatáson vagyok gőzerővel.
2017. aug. 2. 19:36
 20/25 anonim ***** válasza:
89%
Fehérvár környékén egy üdülőövezetben 300 ezer forintos négyzetméterárak is vannak átlagosan... de ne lássunk bele semmi rosszat.
2017. aug. 2. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!