Legszebb helye a mésztelep.
Siska Finuccsi: Jön a tré
Én székesfehérvári vagyok, nincs messze mégis évente 1*megyek oda rokonlátogatóba, szép hely, én szeretem...
Amúgy aki ott lakik az sosem a szépségeit látja a helynek... nekem is Szfvár a legunalmasabb legputribb hely a világon, mégis egy csomó túrista ódákat zeng róla...
Jártam tavaly thai földön, ahol el voltam ájulva a tájak szépségén, beszélgettem egy helyi kamasszal angolul, aki szerint a világ legunalmasabb csücske, és mindent megadna érte, hogy a helyemben lehessen és Európa közepén élhessen... hát mondtam is neki, ha legális lenne a személyiség csere, még rá is fizetnék :D...
Mindenki azt unja ahol felnőtt/lakik évek óta... aki meg csak átutazó, az meg meglátja a szépségeit.
11.37
Fehérváron meg a kelemen béla és környéke a legszebb rész. Egy hatalmas fallal kéne körbehúzni azt a városrészt.
"A hely, ahol születtem: Tatabánya. Az én magzatvizem az én testmeleg teknőspáncélom ahová mindig visszahúzódhatok, hogy ha baj van. Az első jobb kanyartól az utolsó sarki k*rváig, ismerem összes repedését."-Dr. Mogács
Ennyit tudok Tatabányáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!