Ez szerintetek beteg dolog tőlem? Ha valamelyik üzletben nagyon "hülyék" az eladók, legszívesebben felkapnék valamit azt séta kifele. Többit alább.
nem minden eladó, ami a boltban van, ez a baromságot honnan veszed?
hány éves vagy, 8?
.
"Vagy kiszemelsz egy ilyen eladót és akkor elkezdeni szívózni, hogy neked az a poló kell ami rajta van, és el kell adnia mert ugye az is a boltban van, stb.
Vagy ruhaboltban neked kell a pultnál lévő telefon, és adják el neked, stb."
Pont ezek azok a helyzetek, amikor visszavonhatatlanul hülyét csinálsz magadból az eladó előtt. Én itt szólítanálak fel, hogy hagyd el a boltot és nem lenne olyan főnök, aki ne adna nekem igazat. Korábban leírtam, mit tehetsz, ha kifogásod van, de ha csak kötözködni akarsz, ne csodálkozz, ha kivágnak a boltból.
Én igen, kicsit beteg dolognak tartom. Lopni proli dolog, akkor is, ha protestálni akarsz vele.
Helyette simán beírhatsz a panaszkönyvbe, hogy megkeresed a telefonszámát a cég központjának, aztán jól beolvasol. Gyakorlatilag ezzel a vásárlói jogaidat érvényesíted, mégis meg tudod mutatni a bunkóknak.
Vagy ha nem, akkor kiírni facebookra, Tékozló Homárra, vagy csak beolvasni nekik, hogy "anyukád tanított rá, hogy ilyen bunkó legyél?".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!