Miért nézik le sokan azokat, akik eltartatják magukat a párjukkal?
A legtöbb indok,amit hallani lehet,hogy "eladják a szabadságukat".
Na,de egy munkahelyen nem ezt teszed?
8 órában csicskáztatnak és cserébe mit kapsz?
Egy lyukat,ahová hazamehetsz és másnap megint mehetsz mások jólétéért keresni a pénzt.
Mégis miféle szabadság ez?
Persze,nem csak olyan létezik,de a legtöbb olyan.
De a szabadidődet akkor is elveszi.
"büdös a munka"-Hát igen,a legtöbb munka tényleg elég büdös.
Főleg,ha alkalmazott vagy,és másoknak keresed a pénzt.
Én nem nézem le, mert én is a hagyományos családmodellt követem. Férfi dolgozik, nő otthon van, csinál ezt azt, és várja haza a férjét. Gyerkőcökkel foglalkozik, főzöcskézik. Egy átlag nő ha csak annyit csinál otthon, amihez kedve van, már attól szebb egy lakás, és öröm abba hazamenni.
De elítélik az ilyen nőket az agyalágyult karrierista kihaénnem feministák, akiknek férfifóbiájuk van, és hallani nem akarnának arról, hogy egy férfiért egy ceruzát is odébb tesznek. Eleve meg se értik, hogy képes erre más nő, és 10000-rel beszélik le róla, és mesélik be neki a hülyeségeket.
Illetve azon hülyegyerekeknek is ellenszenves ez, aki nem tudna eltartani egy nőt. Meg ilyen olyan okból eleve nem tudnak összeszedni egy nőt sem.
Meg úgy ampakk elmondható, hogy a lúzer embereknek, legyen az férfi, vagy nő, nem szimpatikus ez.
18.58
Szerintem neked nagyon sok nőd lehet. Ezrével állnak sorba az ilyen hülyékért, aki kitartja őket, csak dolgozniuk ne kelljen.
Te is írod: utálsz dolgozni. Csak valami alja munka jutna, úgyhogy tanulatlan is vagy.
Nagyon vered arra magad, hogy milyen ügyes vagy, hogy találtál olyat, aki eltart: vagyis ez szerinted teljesítmény. Gondolom te se tudod megismételni. ;)
Ha a pasi megcsal, akkor no problem: neked csak a pénze kell. A szerelem hol marad?
Gondolom azt is eviselnéd, ha egyszer rendesen elverne. Elvégre pénz beszél!
Gyerek? Nem. Nem hát, a pasi se benned látja a leendő gyerekei anyját. Összes feladatod, hogy simára borotvált punival, illatosan várd, hogy megkeféljen. Erre vagy tartva, semmi többre. Gondolom, egy icipici vállalkozás vagy egy nyelvvizsga nem jutott még neked. Így garantáltan kiszolgáltatott helyzetben van, és ha kidob, egy szatyor ruhát nyertél az egészből.
Hosszú távra ne tervezz. ;)
Látod: az emberek azokat a buta libákat nézik le, akik pénzért eladják magukat, és egyedül életképtelenek.
Szabadság? Ugyan, kisanyám!
A szabadság az, ha jóssz, mész, kedved szerint, nem függsz senkitől, és ha a pasid félrekúr, akkor kivághatod, mint a macskát, mert nélküle is ugyanolyan színvonalon élsz.
Amíg tűröd a megcsalást, vagy bármi egyéb megalázást, addig rab vagy. Egy hülye kis kanári a kalitkában. ;)
Ez a kérdés bennem is meg fogalmazódott már.
Szerintem is azok a férfiak nézik ezt le akik nem lennének képesek eltartani egy nőt.
Azt még csak megértem, hogy van pár nő aki nem így gondolkodik, hogy egy férfi tartsa el. Sőt irigylem is ezeknek a nőknek a talpra esettségét.
De hogy másokat miért néznek le, azért ha nem így gondolkoznak... Az szerintem csak irigység.
A hagyományos családmodell ott dől meg hogy a nettó mininálbér 85 ezer.
Számoljunk úgy hogy nem minimálbéren vagyunk, vigyünk haza 150-200-at.
Na ebből tarsd el magad magyar adókkal, és mellé még egy embert és két gyereket.
Szép a hagyományos családmodell. Én se bánnám ha a feleségemnek annyi lenne a gondja hogy a gyerekekkel töltse az iddjét meg főzzön. De sajnos nem ilyen fizetések mellett.
Mert hülyék, nem tudnak előre gondolkodni!
Most eltartatod magad a pároddal, oké. De mondjuk 10 év múlva elhagy vagy meghal, akkor mit csinálsz? Elárulom: munkát nem fogsz kapni munkatapasztalat nélkül és 10 éves lyukkal az önéletrajzodban. Más pedig nem lesz, aki eltartson 30-40-akárhány évesen. Mehetsz az utcára te is, meg ha vannak, akkor a gyerekeid is.
Ezek ám a szép kilátások!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!