Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan oldal ahol találhatu...

Van olyan oldal ahol találhatunk idegen nyelvet beszélő barátot/levelezőtársat?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, ahol napi/heti szinten lehet mondjuk németül, lengyelül, angolul vagy bármilyen nyelven beszélgetni valakivel hétköznapi dolgokról ezzel fejlesztve egymás nyelvtudását.

Feltételezem, hogy létezik már ilyen oldal, de én nem ismerek egy ilyet sem név szerint.

ha valaki tud segíteni azt előre is megköszönöm!

17/F

2017. júl. 6. 18:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Vannak, úgynevezett penpal oldalakat kell keresned, mint például az InterPals.
2017. júl. 6. 18:56
 2/6 anonim válasza:
Van a facebookon egy Taníts meg es a Beszelgetopartner(nyelvtanulas) nevu csoport. Ott szoktak neha keresgetni. Amugy, ha kiirod oda is, akkor hatha talalsz egy hasonlo nyelven es szinten tudo beszelgetotarsat.
2017. júl. 6. 18:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Előttem szólók már leírtak jókat, én még tudom ajánlani reddit-et. Az egy külföldi fórum, világ minden tájáról találsz embereket, vannak olyan részei ahol lehet barátkozni, van olyan ahol ismerkedni.
2017. júl. 6. 22:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, ment a zöld pacsi:)
2017. júl. 7. 10:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Www.interpals.net
2017. júl. 7. 19:55
 6/6 anonim ***** válasza:
speechyard
2017. júl. 8. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!