Csajok, Nők, mit gondoltok olyanról, aki soha nem rúgott be? Korlátolt magatartással rendelkezem?
17 éves vagyok, középsuliba járok, eddig csak kétszer voltam kicsit részeg. Nem vagyok vallásos, egyszerűen én inkább elolvasok egy jó könyvet (vagy valami mást csinálok), minthogy hülyére igyam magam egy buliban. Amúgy is ha olyanokkal vagyok, akiket kedvelek, akkor alkohol nélkül is egy életvidám, bolondos lány vagyok.
Nem nézem le, aki szokott inni, de nem kell túlzásba vinni. Viszont én azt érzem, hogy rám egy kicsit furán néznek, mintha nem lennék ember. Legalábbis a korosztályom.
Szóval szerintem rendben van, sokkal jobb, ha valaki alkohol nélkül is oldott.
Semmit nem gondolok róla. Én sem ittam gimis és egyetemista éveim alatt, nem tudtam róla, hogy kötelező :D
Pedig nem vagyok absztinens, csak későnérő (plusz nyáron ittam, nem az egyetemen, ott neteztem, ha egy szabad percem volt). De nulla problémám van azzal, aki nem fogyaszt sejtmérget :)
Egy jó darabig bottal sem piszkáltam a szeszes cuccokat.
Apám ivott mellettem helyettem is azt így nagyon utáltam.
20 éves koromtól ímmel-ámmal nagyon minőségit beveszek azt ennyi.
Nincs ebben semmi abnormális.
Írják de nem igaz, hogy hátrány a nőknél.
Szeretem az italokat, de csak 2-3 pohár fincsi, utána nem esik jól/elálmosodom/nem hiányzik...
Sosem rúgtam be. Becsíptem már, az vicces volt, de a becsípett szex sem jó, mert tompábbak az érzékeim. Pont ami kellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!