Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok/Nők! Nektek milyen...

Lányok/Nők! Nektek milyen férfiak tetszenek külsőre?

Figyelt kérdés
Csakis külsőről írjatok, légyszi. Milyen magas legyen? Milyen színű legyen a haja és a szeme? Vékonyabb legyen vagy teltebb? Ilyesmik. Úgy döntöttem, hogy beadom a derekam, feladom az egyéniségem és beállok a sorba.
2017. júl. 5. 15:25
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
#7 Ééés jó példa vagy arra, hogy a diplomával nem jár együtt ész. Ezt a tyúkszemre lépős dolgot átvitt értelemben használjuk, kiscsillag. Azt jelenti, hogy érzékeny pontodra találtam. De nem kívánok veled kommunikálni ezek után, hogy azzal az ,,értelmiségi" fejeddel nem tudtad, hogy mit jelentett a tyúkszemre lépés ebben az esetben... Istenem, az ilyeneket tényleg felveszik továbbtanulni?
2017. júl. 5. 21:11
 12/17 anonim ***** válasza:
Tudtam, hogy mit jelent, ezt szarkazmusnak hívják :D Nem baj, próbálkozz még :)
2017. júl. 5. 22:03
 13/17 A kérdező kommentje:
Szarkazmus, persze... Az idiótaságodat már nem mosod le magadról...
2017. júl. 5. 22:43
 14/17 anonim ***** válasza:
És ettől előrébb lettél, lett csajod? Kaptad a csomó privit a lányoktól? :)
2017. júl. 5. 22:47
 15/17 anonim ***** válasza:

Mindegy, csak legyen férfias. Ne hordjon kivágott felsőt, nyakláncot, fülbevalót, cicanadrágot, legyen legalább egy minimális szinten izmos, ne legyen felnyírt ecset haja. Konkrétan: rövid sötét haj, rövidre nyírt szakáll, szemüveg (normális fém keretes szemüveg, nem ilyen hipster ray ban hamisítvány napszemüveg átlátszó lencsével). Nálam legyen magasabb, szóval 180 cm vagy magasabb. Legyen vékony és izmos, inkább csak sportos alkat, mint kigyúrt kétajtós szekrény. Hordjon normális, férfias ruhákat: ing, farmer (nem szűk farmer!!!), póló, sportcipő. Ilyen tipikus mérnök srác :D

De igazából ez nem is olyan fontos, ha találkozok egy alacsony, szőke, kék szemű, teltebb sráccal, aki személyiségre tetszik, akkor ő is ugyanannyira tetszeni fog, és ha találkozok egy sráccal, aki külsőre pont olyan, mint amit írtam, de nagyon buta vagy bunkó vagy papucs, akkor nem fog tetszeni.

2017. júl. 6. 10:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem nincs kifejezett zsánerem, mindenféle stílusú, külsejű férfi tetszett már. Inkább kisugárzás, kiállás, viselkedés és mosoly, ami engem vonzani tud.
2017. júl. 6. 11:12
 17/17 anonim válasza:

ne csinálj már ekkora hülyeséget :D most azt akarod, hogy téged szeressenek, vagy a délibábot amit keltesz?

az egyéniségeket jobban kedvelem személy szerint.

2017. júl. 13. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!