Valaki segít nekem ebben a furcsa kérdésben?
Nem vagyok ez ügyben szakértő, de nem hiszem, hogy elővehetnének ezért. Ha mondjuk szakítasz vele és ő azt mondja öngyilkos lesz, hívd fel a rendőrséget. Ezzel mindent megtettél.
Nekem is volt ilyenbe részem, zsarolt az öngyilkossággal, aztán elbúcsúzott meg minden, mondtam neki, hogyha letesszük a telefont hívom a rendőrséget (én ezt a beszélgetést rögzítettem). 5 perc múlva hívott, hogy nem fogja megtenni mert "meggondolta magát", szóval ne hívjak senkit... szimpla zsarolás volt az egész. Viszont vannak kiszámíthatatlan emberek, olvass utána a narcisztikus és a labilis személyiségnek (szerintem a barátodra fogsz ismerni a jellemzőikben) ők képesek megtenni, ha az előbbi nem is annyira, ellentétben az utóbbival.
Mentsd le a fenyegetéseit, ha telefonon szakítasz vele (és úgy csináld, mert még a végén benned is kárt tesz) rögzítsd. Hogy a lelkiismereted tiszta legyen hívd fel a rendőrséget, ezzel le vagy "védve" és felejtsd el egy életre azt az embert...
ne maradj egy ilyen emberrel együtt!
szólj a szüleinek, vagy olyan barátnak aki tud rá hatni
és végleg szakítsd meg vele a kapcsolatot, ne is halj felőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!