Nektek is van olyan érzésetek néha, hogy jó lenne plüss állat jelmezbe beöltözni és járkálni az emberek között?
Figyelt kérdés
Beszélgetni akivel lehet, vagy csak játszadozni.2017. júl. 4. 13:07
21/21 anonim válasza:
Szerintem te a fursuit-okra gondolsz! Szoktak ilyet csinálni, de inkább párosával/csoportosan. Én azt ajánlom, hogy keress egy hasonló érdeklődésű embert, és esetleg vele. Vagy van egy fursang nevű rendezvény, ahol összegyűlnek a magyar fursuit-ok és járkálnak az utcákon. Vagy a mondocon még olyan hely ahol szoktak lenni fursuit-ok! De szerintem azért gondold át, mert ezek a jelmezek elég drágák. Remélem segíthettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!