Nektek is van olyan érzésetek néha, hogy jó lenne plüss állat jelmezbe beöltözni és járkálni az emberek között?
Figyelt kérdés
Beszélgetni akivel lehet, vagy csak játszadozni.2017. júl. 4. 13:07
11/21 anonim válasza:
Ha ezt ennyire komolyan gondolod, akkor lehet hogy ez egy szokatlan perverzió, és te a részese vagy csak nem tudtál eddig róla...
12/21 anonim válasza:
Hülyék ezek, ne is törődj velük. A gatyájukban hordják az agyukat.
13/21 anonim válasza:
Nem olyan ritka jelenség ez. Nézd meg ezt az oldalt és keress rá a neten arra, hogy "furry". Testvéremnek is ilyen "agybaja" van.
15/21 anonim válasza:
Határozottan nem! Én mezei nyúlnak akarok öltözni, aminek a jelmeze mezei nyúlak bundájából készült.
17/21 anonim válasza:
Fura de nekem szokott lenni mondjuk csak akkor ha eggy videóba látom hogy mit tudom én egy csomó kutya jelmezes kerget egy macska jelmezest ilyen trollkodásban benne lennék😂😂😂😂
18/21 anonim válasza:
Eggy tipp húsvétkor öltözz nyúljelmezbe és osztogass szines tojásokat akkor biztos nem néznek hülyének az emberek. 😃
19/21 Bihar Valatonon válasza:
Én Jokernek szeretnék beöltözni és a Parlamentben ülés alatt vigyorex gránátokat dobálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!