Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti hogy oldjátok ezt meg?

Fiúk! Ti hogy oldjátok ezt meg?

Figyelt kérdés
Ha a belvárosban vagytok,nagy a forgalom,sehol egy fa,sehol egy bokor és nagyon kell pisilnetek,mit tesztek?Egyébként van nyilvános WC a közelben,de nem akartok azért fizetni 100Ft-t hova pisiltek?Jártatok már így?Hova pisiltetek?Hány évesen volt ez?Én ma délelőtt jártam így hát egy kukába sikerült.19/f

2017. júl. 2. 16:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
7%
mi ez? csöves képző? (egyébként 5000 ft-ért bárhova hugyozhatsz,jönnek a zsaruk ,észreveszik,és megy a csekk.)
2017. júl. 2. 16:24
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
Először is pisilek otthon, mielőtt elindulok. Az inger nem egy másodperc alatt jön a semmiből. Ha érzem, hogy hamarosan kell, akkor elindulok egy parkosabb, fás rész felé, vagy kihaltabb utcákba. Soha nem fizetek azért, ami ingyen is megoldható.
2017. júl. 2. 16:29
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Elmegyek otthon,utána meg simán kibírom egy napig is
2017. júl. 2. 16:32
 4/15 anonim ***** válasza:
10%
Ha van a közelben egy pláza bemegyek annak a wc-jébe, ha nincs akkor egy nyilvános wc-t használok amiért fizetek. Remélem hozzáért a pcsöd a kuka széléhez.
2017. júl. 2. 16:34
 5/15 anonim ***** válasza:
82%
Általában bírom tartani, bár a múltkor rám jött a hasmenés és nem volt más választásom berongyoltam a kormányhivatalba szarni :D
2017. júl. 2. 16:36
 6/15 anonim ***** válasza:
55%

Én is lehetőleg bemegyek egy plázába, nem szeretek én se fizetni érte. De alkalmanként ha kell akkor nem tesz be nekem az a 100Ft.

Kukába nagyon gáz. Azt valakinek majd ürítenie kell. Képzeld el vele hogy kib*asztál.

2017. júl. 2. 16:51
 7/15 anonim ***** válasza:
69%
Belvárosban szokott pláza, bevásárló központ lenni, oda elmék, de rám is spontán jön a vizelés és volt már többször, hogy bokorba végeztem, ahol nincs bementem hivatalba vagy bárba.
2017. júl. 2. 16:51
 8/15 anonim ***** válasza:
38%
Mivel nekem sajnos kell szednem vízhajtót így gyakran kell wc-re mennem és jártam már úgy hogy se nyilvános wc se semmi bokros rész a közelbe és mivel mégsem akartam a gatyába csorgatni így kerestem egy mellék utca félét ahol senki nem járt és oda csorgattam bele a csatornába, igaz ott volt egy ház ahol az ablakból egy 40 év körüli nő lesett hatalmas szemekkel, én meg mosolyogva visszaintettem neki :)
2017. júl. 2. 16:52
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

Igénytelenség level pro...

Én nem sajnálom azt a pár száz forintot egy nyilvánosért, vagy beülni egy kávézóba kikérni valamit és aztán nyugodtan elvégezhetem a dolgom.

2017. júl. 2. 16:54
 10/15 anonim ***** válasza:
Kocsma nélkül, templom nélkül nincs lakott terület. Keresnék egy kocsmát. De kukába, betonra, más ajtaja elé az bunkóság. A kukák általában nem eldugott helyen vannak, hogyan sikerült?
2017. júl. 2. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!