Aki sokat iszik, az kb hányszor pisil egy nap?
Figyelt kérdés
2017. jún. 30. 20:20
2/8 anonim válasza:
Még sosem számoltam, majd holnap megteszem ezt neked. :D
3/8 anonim válasza:
Én sokat iszok :D De hogy őszinte legyek, még sose számoltam meg, egy nap hányszor mentem el pisilni xD Mondjuk és sokszor olyankor is elmegyek, amikor még nem érzem, hogy kéne, csak tudom, hogy sokáig nem lesz lehetőségem mosdóba menni, mert pl. boltba megyek meg ilyesmi. Mindenesetre elég sokszor :D
4/8 anonim válasza:
Attól függ.
Nem mindegy, hogy egészséges vagy beteg, hogy átlagosan meleg nap van, vagy kánikula, nőknél a menstruáció alatt gyakoribb a pisilési inger.
5/8 anonim válasza:
van amikor 2x vagyok aztán másnap mint az özönvíz, van hogy jóval többet mászkálok a klozetra. nálam ez változó.
8/8 anonim válasza:
Én naponta kb 3-4 liter zöldteát megiszom, mivel vízhajtó hatása van így naponta legalább 10* pisálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!