Az exem barátja megkeresett, hogy segítsek neki, erre most nem foglalkozik velem. Mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
Az exem barátja pár napja megkért hogy segítsek neki megtanulni zongorázni. Belementem a dologba, és nagyon jól sikerült a találkozó (legalábbis szerintem). Sokat beszélgettünk és úgy tűnt hogy minden rendben van. Másnap még beszéltünk, hogy mindenképpen lesz következő zongora óra, mert ő is nagyon élvezte, de amikor írtam neki hogy beszéljünk meg valami konkrétat már nem írt vissza és nem is látta. Utána másnap írtam neki hogy mi a helyzet és azt sem nézte meg. Azóta nem beszéltünk. Szerintetek mi lehet a probléma? Mivel az exem barátja úgysem kezdenénk ki egymással, de azért én szívesen barátkoztam volna vele. És nem tudom hogy mit rontottam el. Légyszi segítsetek! 19L2017. jún. 30. 20:05
1/2 anonim válasza:
Kerdezd egy ismerőset hogy mit tud rola
2/2 anonim válasza:
Be akart csajozni de meggondolta.
(privát vélemény)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!