Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az idős emberek miért nem...

Az idős emberek miért nem haladnak a korral?

Figyelt kérdés
tekintsünk el a pár kivételtől. Öreg embereket semmi nem érdekli ami az ők fiatal korukban nem volt. Nagyanyám a telefonon 2 gombot nem tud megnyomni, számitógépet is csak messziről láttak, bankkártya stb. A ruhájuk, lakásuk is szándékosan olyan mint 50 éve. Még engem néznek le mert nem olyan vagyok mint ők.

2017. jún. 30. 11:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én úgy érzem TE nézed le őket. Jaaa, hogy te el sem tudod képzelni hogy internet nélkül is van élet? Na ez a te szegénységi bizonyítványod!
2017. jún. 30. 20:08
 12/13 anonim ***** válasza:

az en apam 73 eves

egesz nap otthon ul a TV elott es a halalt varja, no meg a postast a receptjeivel hogy kivalthassa a gyogyszereit

az legalabb havi 10-20e

mellette gyujt a temetesere

mindig azt szajkozza hogy a Lada milyen jo kocsi, a Wartburg, a Trabant....

2018. febr. 16. 20:48
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nagyon lehúzóak az ilyen emberek, és nem, nem tudom megérteni őket.

Az élet nem áll meg attól, hogy ők nem fiatalok.

A törvények is változnak, most akkor azt sem követik, meg úgy semmit.

Főleg, hogy ideje, mint a tenger, nyugdíjas.

Persze a hülyeségre van energia, pletykálás, másokkal foglalkozni, beleszólni mások dolgaiba.

Ez mérhetetlen igénytelenség, nem értik a világot, amiben élnek.

És ez nem anyagi kérdés, a legolcsóbb internetre nem futja, de alkoholizálásra soknak.Érdekes.

Szerintem az ilyen emberek fiatalon is ilyen sötétek voltak, nem csoda, a szocializmusban nem kellett gondolkodni, fejlődni.

2023. márc. 27. 05:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!