Mit csináljak, mit csinálnátok a helyemben?
Minden porcikáddal ellenkezel a szakma ellen.
Egyébként mi az?
Helyette mit szeretnél tanulni?
Hogy mit nem szeretek benne? Igazából azt sem tudom mit lehet benne szeretni, de csak hogy felsoroljak párat:
-inni nem tudok, mert azidő alatt elfogy, amit vittem (igen, vihetnék többet, de így is 2l-eset vittem)
-enni nem tudok, mert retkes a kezem, meg úgy mindenem, ahogy minden más is körülöttem, és retkes kézzel nem eszek, és természetesen a kezemet sem moshatom meg, mert csap sincsen, meg ha lenne is, az ott lévő dolgoktól elmegy a kedvem az évestől
-leülni nem tudok, csak olyan helyre, ahol megfájdul tőle a hátam, de leülök, mert már nem bírom tovább, és megfájdul a hátam
-a sok állástól megfádul a lábam is
-wc-re nem tudok elmenni, mert nincs
És ezt 10 órán keresztül, mikor még az 1 óra is 1 teljes évnek tűnik. Jelenleg ez van nyári gyakorlaton, hát nem akarom megtudni, hogy milyen lenne, ha már nem csak nyári gyakorlaton lennék.
Hát ez szomorú. Előírás, hogy legalább egy budi vagy toi-toi legyen az építkezésen meg legalább egy kerti csap kezet mosni és inni. Ott nagy szabálytalanságok vannak ezek szerint.
Mióta jársz ebbe a suliba? Én végig csinálnám a helyedben, de ha nagyon frusztrál a hely, váltanék. Engem inkább a trágár beszéd, piás-bagós kollégák zavarnak bizonyos helyeken, de ez is a munkavezetőtől illetve a cégtulajdonostól függ, milyen rendet követel. De neked kell tudni mit akarsz. Álom munkahely sajnos nincs. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!