Mért "utálják" annyira Jehova tanúit, mikor semmi rosszat nem tesznek?
Kedvesek, nem lopnak csalnak hazudnak, nem káromkadnak és a gyerekeik sem stb stb.
Mikor rengetegen összegyűlnek is, akkor se kell melléjük rendőri felügyelet, rendezettek, becsületesek........
Egyszerűen nem értem :/
Én alapból nem szeretem a túlzottan vallásos embereket, meg ilyen "szektásokat.
Egyetemen is volt pár évfolyamtársam és gyakorlatilag teljesen lekezelően, lenézően viselkedtek másokkal, mintha ők felsőbbrendűek lennének csak mert híresztelik hogy vallásosak.
Nagyon jól írtad, "utálják"
Az idézőjel nagyon jó...
Többség nem utálja őket, pusztán szállóige lett a köcsög jehova...
Pl nekem az velük a bajom, hogy szabadságomon mikor aludnék, képesek és becsengetnek...
Amúgy legjobb gyerekkori barátom is Jehova, meg a felesége is... teljesen normális értelmes emberek.
De ha megfigyeled, az emberek utálják a zsidókat, miszlimokat, feketéket, fehéreket, filippínókat... stb stb... én a favágókat utálom ebben a pillanatban.
Nyomulnak, levakarhatatlanok, ha szépen beszélsz velük, abból nem értenek. Ez már magában szembe megy a kedvesség fogalmával.
Arról meg inkább ne is ejtsünk szót, hogy hogyan bánnak a gyerekeikkel, egyszerűen felháborító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!