Fiatal lányok, nők! Ti hogy reagáltok, hogyan élitek meg, hogy idősebb pasik gátlástalanul bámulnak?
Pl. most itt a kánikula, mindenki lenge nyári ruhában van, akinek meg jó alakja van, és csinos, az persze vonzza az ilyen kéjenc, perverz tekinteteket. Nem arra gondolok, hogy valaki rád néz/ megnéz, aztán kész, hanem amikor ülsz a metrón, és a veled szemben ülő 60+os, esetenként igénytelen pasik bámulnak, és nem veszi észre, hogy zavar...
Mit szoktatok csinálni, odébb mész, rászólsz, jelzed valahogy?
Kényelmetlenül érzem magam. Az is zavarba hoz, ha valaki csak megnéz, nemhogy még kiéhezetten bámul...
Ha tudok, odébb állok, ha nem, akkor próbálok "elbújni", telefonozok vagy olvasok.
Én egy idősebb pasi vagyok és gátlástalanul megbámulok mindent ami tetszik nekem vagy amit érdekesnek tartok, szép öreg fát, elegáns épületet, a naplementét, a szépen terített asztalt és a csinos lányokat is.
Őszintén hiszem, hogy ezzel nem ártok senkinek. Nem kémkedem mások magánéletét, amit magánlakásaikban élnek. Ami vagy aki viszont nyilvánosan megjelenik az utcán az az utcakép része. Amit nem kívánsz magadból megmutatni azt takard el!
Ajánlhatom például az iszlám világban bevált burqát:
14-es:
"Amit nem kívánsz magadból megmutatni azt takard el!"
Szerinted egy ilyen ruha nem takar????
Kb. ilyen fazonú ruha volt rajtam, nemhogy a dekoltázsom, a mellkasom se látszott ki, se a lábaim. Szinte csak a karom.
Az meg téves felfogás, hogy az utcakép részei lennénk. Csinos lány nem egyenlő a szépen terített asztallal...
14#-esnek maximálisan igaza van. És de, utcakép leszel abban a pillanatban, ahogy kilépsz. Senkinek se lehet megtiltatni, hogy hova nézzen! Ilyen egyszerű ez!!
Te is kérdező a nyafogásodon kívül megbámulsz akit akarsz, ne is tagadd!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!