Fiatal lányok, nők! Ti hogy reagáltok, hogyan élitek meg, hogy idősebb pasik gátlástalanul bámulnak?
Pl. most itt a kánikula, mindenki lenge nyári ruhában van, akinek meg jó alakja van, és csinos, az persze vonzza az ilyen kéjenc, perverz tekinteteket. Nem arra gondolok, hogy valaki rád néz/ megnéz, aztán kész, hanem amikor ülsz a metrón, és a veled szemben ülő 60+os, esetenként igénytelen pasik bámulnak, és nem veszi észre, hogy zavar...
Mit szoktatok csinálni, odébb mész, rászólsz, jelzed valahogy?
De jó, hogy írod!
Én is pont azt vettem észre, hogy az ilyen hatvan-hetven évesek annyira durván bámulnak. Pedig nem öltözöm kihívóan. De nyilván szoknyában, ruhában járok ilyenkor. De nem az a testre cuppanó, nagyon dekoltált az én stílusom. És mégis.
Konkrétan mellémállnak. Vagy pl. pénztárnál sorban álláskor, belehajolt az arcomba, és direkt beszélgetés kezdeményezett.
Nagyon ki lehetnek éhezve :D
Nem szólok egyébként semmit, mert nem volt senki eddig még bunkó, nem mondtak semmi bántót. De igyekszem gyorsan odébbállni.
Jaj utolsó, de frusztrált vagy. A lenge nyári ruhát te miért fordítod magadban p.csagatyának, és dekoltált felsőnek? Sosem teszem ki a mellem, konkrétan nincs is dekoltált felsőm, p.csagatyát sem hordok.
Komolyan nem értem miért kell azt feltételezni, hogy félpucéran parádézva felháborodok azon, hogy megbámulnak...
Nyakbaakasztós, földig érő ruhában voltam tegnap, lenge, nem feszesen alakra simulós, és akkor bámult a metrón egy beles öregember, nagyon zavaró volt. Ez indította el bennem a kérdést, hogy hasonlóan öltözködő lányok hogy viselik ezt.
Úgy viselik, hogy nem hápognak. Nem csinálnak belőle ügyet, és nem írkálnak a gyk-ra baromságokat. Az ilyeneknek látszik, hogy nincs jobb dolguk.
De nyugodj meg! Nem csak téged bámulnak! 40 fölötti vagyok bőven, mégis engem is "bámulnak".
Na és? Én is megyek az utamra, meg ők is. Szevasz-tavasz!
Neked tényleg nincs jobb dolgod, elég ingerszegény életet élhetsz......
Engem is baromira zavar, amikor kocsányon lógó szemmel bámulnak, olyan szinten, hogy látszik, hogy épp mit képzel el, hogy engem milyen pózban... pedig nem is vagyok szép, túlsúlyos is vagyok. Pedig én sem öltözöm k...san (sőt sok ember számára nyárhoz képest túlzottan felöltözve... max. annyi, hogy mivel nem épp kicsik a melleim, már egy sima pólókivágásnál is látszik a melleim domborulata).
Én ilyenkor inkább a szemem forgatom, aztán direkt nem nézek oda. Ha arrébb tudok menni anélkül, hogy nagyon nyilvánvaló legyen, hogy miért, arrébbmegyek. Ilyen látványosan arrébbmenni, rászólni nem tenném, mert nem akarok felesleges drámát, mégsem tapizásról volt szó, meg akkor úgyis én lennék a hisztis p...a, kell a francnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!