Itt a GYK, mindenkinek sikeres gazdag boldog élete van?
Nos, 27 éves koromig kb. csak tengődtem, havi 80-ért (diplomával), szar családi környezetben (kb. a gatyámat is leszedék volna, ha tehetik, költözni nem tudtam, sajnos).
Aztán összetalálkoztam a párommal.
Most Svájcban élek, heti háromszor járok egy gyermekes családhoz felügyelni (sok évig bébiszitterként dolgoztam otthon is, mert többet fizettek, mint védőnőként), kb. 1500-2000 frankot megkeresek habvonta, emellett boldog és kiegyensúlyozott vagyok végre és 1000 km-ről a családom is elviselhető :)
#2 Svájcban vagy felügyelni, mi? Ja, felügyelni...
Kérdező, itt mindenkinek aranyélete van. Mindenkinek minimum 20 cm-es a szerszám, 10 barátnője volt már, önerőből gyógyult ki a skizofréniából.... :D
Ez gyakori kérdések... a felhasználójuk mindegyike selejtes. :D
Mindenki életében van valami, ami negatív.
Családi környezet, rossz gyerekkor, anyagi helyzet, párkapcsolati gondok, szexuális bajok, nemi érdeklődés-önmagának elfogadása nem megy, nincs kivétel. Sokunknak persze önhibáján kívül.
Én is a selejtesek táborát erősítem. Van 12,25M ft-om, jól működő vállalkozásom, rengeteg város hoteljében megszálltam már hobbiból, van egy városi lakásom és egy vidéki nyaralóm.
Ettől még nincs boldog életem, totál magányos vagyok. Sokan azt hiszik, minden a pénz és ha az van, rögtön boldog vagy... pedig ez nagy tévedés.
Mellesleg, amiket felsoroltál. Te is tudod, hogy ha valakinek ilyen makulátlan élete lenne, az nyilván csak a saját fejében íródott meg.
Most nem azért mondom, de elég szelektíven olvashatod a válaszokat ha csak azt látod hogy mindenki boldog és gazdag, mert én marhára nem csak ezeket olvasom.
A másik meg, hogy még az egyén szempontjából is megy a szelektálás és ferdítés. Ha például leírom hogy keresek 3xx ezer forintot, akkor sokan úgy állítják ezt be, mintha minimum Hollywood-i színész lennék és ne is merjek panaszkodni mert "van pénzem" .
Pedig az én kérdéseim nem ezt tükrözik: :(
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__8688..
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__8..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!