Rettenetesen gyűlölöm az embereket, már napról napra egyre jobban, pedig már azt hittem, ezt nem tud már tovább fokozódni. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Vannak barátaim, van párom, iskolázott vagyok, szóval nem panaszkodhatok mindent összevetve, hogy nagyon elbánt volna velem az élet. Azonban borzalmasan undorodom az emberektől, rosszul vagyok tőlük, lenézem őket. Nemtől, kortól, bőrszíntől függetlenül gyűlölöm őket, de olyan szinten, hogy lassan képtelen vagyok bármelyikükre ránézni. Ráadásul gonoszodok is rendesen, egyszerűen örülök, ha baj éri őket, nem tudom őket sajnálni egy cseppet sem. Poén, mert a környezetem egy kedves, megértő embernek hisz...2017. jún. 22. 02:23
1/10 anonim válasza:
Sok rossz érhetett, ha ilyen gondolatok járnak a fejedben....
2/10 anonim válasza:
Oh velem is ez van. Azt hiszik egy kisangyal vagyok 😇 közben meg a legrosszabb rémálmuk lennék ha nem tudnám kontrollálni magam 😈 ezért nem iszok.. abból csak gond van
3/10 anonim válasza:
Pszichológus mindenképp, vagy bármilyen életmód tanácsadó.
Egyedül általában nehezen tudják megoldani ezt az emberek, kell egy húzóerő is, aki segít.
Nekem nem ilyen problémám van, nincs bajom az emberekkel, nálam belgyógyászatilag valami nem stimmel, ami miatt vacakul érzem magam. És ez kihat a környezetemre is.
Megoldás rá meg nem nagyon van, vagyis ami elterjedt, az nem sokat ér nálam.
4/10 anonim válasza:
És egész pontosan miben érzed/érzitek magatokat többnek a többi embernél? Ti is ugyanolyan emberek vagytok és kétlem, hogy ti sz*rtátok volna a spanyol viaszt.
5/10 anonim válasza:
Ha átírnád a szövegtet E/1-ből E/3-ba, mehetne az értelmező kéziszótárba a "pszichopata" szóhoz. Gyönyörű definíció.
6/10 anonim válasza:
Szerintem depressziós vagy, nekem is volt hasonló idôszakom, bár nem ilyen intenzitással. Én a helyedben szakember segítségét kérném.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem, konkrétan egyedül csak az a bajom, hogy érintkeznem kell az emberekkel. Ha velük vagyok, legbelül ideges leszek, csak gyűlöletet érzek, teljesen mindegy, milyen korú, milyen színű, milyen nemű az ember. Poén, mert segítő pályára készültem, csak belőlem nem az érzékenységet, hanem az ellentétét hozta ki az egész. Senki nyomora, lelki baja nem érdekel, nem hiszek az "áldozatokban" sem, valójában röhögök a sok idegesítően hülye emberen. Legfőképp, mikor pofára esnek.
2017. jún. 22. 20:09
9/10 anonim válasza:
Hagyjuk már, ez teljesen normális. Pszichopata, meg ilyesmi? Mosolyogj másokra, és tettesd, hogy minden oké, és máris tudod, milyen a "normális" manapság. :)
10/10 anonim válasza:
Én is gyűlölöm őket, mert az emberek csak magukat szeretik és szemetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!