Miért ilyen gonoszak az emberek? Csak mert nincs tökéletes testem már takargassam magam?
Figyelt kérdés
Pár napja voltunk a gyerekeimmel sétálni és a nagy melegben rovidnadrag és trikó volt rajtam. A gyerekek játszottak, én pedig egy padon ülve figyeltem rájuk. Mellettem két tizenéves lány ült és hallottam, ahogy azt mondják rólam, hogy vehetek fel rövidnadragot ilyen lábakra. Milyen undorító, meg semmi szégyenérzet bennem?
Oké, tényleg nem szép, mert meg van nyulva rajta a bőr majd 60 kiló fogyás és két gyerek után, nem is mutogatom ha nem muszáj, de a melegben nem gyulladok meg, mert nincs feszes testem. Rosszul esett nagyon, azon vagyok, hogy szebb legyen, de ez nem egyik napról a másikra megy.
Tényleg ennyire zavaró, ha egy nem tökéletes testű nő nyáron rövidet vesz fel?
2017. jún. 21. 07:58
11/11 anonim válasza:
Ha takargatod magad, akkor az ő játékukat játszod. Ne játszd ostoba egojuk játékát, ha jót akarsz magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!