Miért baj az, hogy fáradt vagyok? Ti mennyit szoktatok feküdni napközben?
Reggel korán keltem, kb. 5 órát aludtam, egész délelőtt tanultam, délután vizsgáztam. Utána a melegben elmentem boltba, számlákat fizetni gyalog,mert másképp nem tudtam, 3 órán keresztül jártam a várost. Most kicsit lepihentem a kanapén, anyukám azonnal elkezdett kiosztani,hogy milyen lusta vagyok,nem csinálok semmit.
Ha kell akkor mindig főzök magamra, akár neki is, elpakolom magam után a cuccaim és tanulok. Nem lehetek fáradt sosem? 20/L
Te még jó vagy hozzám képest. Ha vizsgám van, aznap veszek valami kész kaját és ledőlök aludni 3-4 órára. Előtte vagy azért nem alszok, mert ideges vagyok, vagy mert tanulok.
Szerintem nem kell vele foglalkozni, maximum szólj előre, hogy pihenni szeretnél, ne zavarjon.
Szerintem teljesen normális, ha elfáradsz. A tanulás is fárasztó, a meleg pedig leszívja a nem létező energiát is.
Én épp terhes vagyok, szóval más a helyzet, de bizony így elfáradok attól is, ha elugrok a boltba (vagyis elmászok), és a derekam sem a régi, így elég sokat fekszem napközben is.
Szerintem teljesen normális, hogy ledőltél kicsit. Ez egyáltalán nem lustaság. Anyukádnak nem tudom, mi a baja.
Ilyen melegben teljesen normális, hogy jobban elfáradsz, ha mászkálni kell.
Meg szerintem eleve a vizsga miatt megérdemelnéd, hogy utána egész nap pihenj :)
én meg hogyha egész nap nem csinálok semmit,akkor is fáradt vagyok
ezt add össze
Minél kevesebb a dolgom annál fáradtabb vagyok.
2-10 óra alvással éldegélek.
Nyáron ha tehetem alszok 2 órát nappal aztán éjfélig sprint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!