Strandon ti hova teszitek az értékeket? :D
Törülköző alá, és a széleit felhajtom jellegzetes módon.
Így távolról is tudom, hogy hozzáértek-e, vagy nem.
Hát egyedül nem egyszerű.
Mi többen szoktunk menni és valaki mindig ott van a helyünknél vagy a közelben, hogy rá lehessen látni.
Ha egyedül mennék, mindent (telefon, pénztárca, iratok, slusszkulcs) zárható szekrénybe tennék és csak minimális pénzt hagynék magamnál, ha szeretnék pl. egy üdítőt, jégkrémet.
Az öltözőben hagyom, zárható szekrényben, vagy értékmegőrzőben. Mobilt pl. otthon hagyom. Nem kell hívnia senkinek, meg nem érzem szükségét, hogy másokat hívogassak.
Van nálunk egy filléres digitális fényképezőgép, akkor se lopják el, ha elől hagyom. :) De ha mégis: legfeljebb az aznapi fényképeket fogom sajnálni.
Pénzt pedig olyan kis vízálló hengerben viszek, amit nyakba lehet akasztani. Ciki, nem ciki, szerintem praktikus.
Neten láttam olyat, hogy összehajtott (tiszta) pelusban rejtik el, így ugye azt hiszik, hogy műsoros. :) Vagy kiürült, visszazárható popsitörlős tasakba. Kisgyerekes családok esetében praktikus. :) De ên már pont azért nem merem kipróbálni, mert már mindenki ismeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!