Strandon beásva nyakig a homokba, te csináltál már ilyet?
Figyelt kérdés
Mi benne a jó? :)2015. dec. 14. 18:18
1/8 A kérdező kommentje:
Ismerősöm nyári képeit nézegettük, nyáron a horvát tengerparton ezzel poénkodtak, hogy nyakig homokba ásták egymást a parton. 18-19 évesek. Most ebben mi a jó?
2015. dec. 14. 18:21
2/8 anonim válasza:
Bohóckodás, szórakozás, közös élmény. Ez benne a jó.
3/8 anonim válasza:
Sok mindent ki lehet találni és azzal elszórakozni. Az lenne a merész, ha fordítva ásnák be egymást a homokba, fejjel lefelé, és a lábuk lenne kint. :D
Az ismerőseid fiúk vagy lányok? Gondolom, fiúknak jut eszébe ilyen zsibbadtság.
4/8 A kérdező kommentje:
fiúk, persze :)
2015. dec. 16. 11:02
5/8 anonim válasza:
Ez miért zsibbadság? :D
Tiszta jó a homok alatt, hűs :D
20/f
6/8 anonim válasza:
Tök jó mulatság.
Ők ásnak, addig te élvezed a hűs homokot.
7/8 A kérdező kommentje:
És nem ijesztő? Mármint, hogy moccanni sem tudsz, csak a fejed van ki a homokból?
2017. jún. 21. 09:01
8/8 anonim válasza:
A poén kedvéért én kipróbálnám, hogy két nő beás engem, férfi vagyok. De akkor fordítva is utána, hogy őket is beássuk. Mert én se vagyok százas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!