Nem égő a nagyon fehér bőr a strandon?
Ne butáskodj.:D
Még ha csúnya vagy kövér vagy megértem, evvel semmi probléma nincs. Lehet, hogy furcsa a fehér bőr, de nem kiábrándító.
Voltál már strandon? Nem mindenki csokibarna. Nem mindenki fekszik egész nyáron a parton. Biztosan lesz egy csomó ember, aki idén most megy először, másodszor.
Meg nem is mindenki szeret napozni. Nemcsak abból áll a strandolás, hogy égetjük magunkat a tűző napon.
Figyelj szerintem nem az. Én például ritkán megyek strandra (eddig összesen 2-szer voltam) és nekem is nagyon fehér a bőröm, mégis volt már hogy leszólítottak a medencében, vagy miközben olvastam a fa alatt.
Azt vettem észre hogy a pasiknak inkább ez az agyonszolizott barna ork bőr ami taszító. Szóval ne legyenek feleslegesen gátlásaid emiatt menj ki nyugodtan a strandra és érezd jól magad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!