Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Emiatt nem akarnak a fiatal...

Emiatt nem akarnak a fiatal nők négyes ülésbe ülni a vonatokon?

Figyelt kérdés
Ha olyan vonaton ülök ahol négyes ülés is van meg kettes is akkor szinte az összes egyedül utazó fiatal lány kettes ülésbe ül le. Vajon azért mert fél a pasiktól, ismerkedni nem akarnak a fiatal lányok
2017. jún. 19. 17:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%
#7 Te mocskos mázlista!
2017. jún. 19. 18:29
 12/15 anonim ***** válasza:
igen az arcbabámulás, a metrón milyen szar h csak szembeülések vannak :D
2017. jún. 19. 20:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem, csak utálom, ha még a vonaton is feszengnem kell, mert a szemben ülők meresztgetik rám a szemüket.
2017. jún. 19. 21:03
 14/15 anonim ***** válasza:
60%

Ma nem annyira az ismerkedésről szól az utazás, hanem a másik kényszerből való elviseléséből. Én azt tapasztalom, hogy sokszor kezd kialakulni a női vs. hapsi részleg a 4-esekben. Tehát ha leül egy hapsi, akkor oda csak hapsi fog ülni. Talán jobb így.

Nemrég nekem is volt egy "női láb" sztorim, de egy "kedves" utas mindent elrontott.

2017. jún. 19. 21:56
 15/15 anonim ***** válasza:
60%
Nem szeretem a tömeget, és nem kifejezetten ismerkedni megyek vonatra (és itt nemcsak a párkapcsolatot értem, de idős nénikkel sem akarok dumálni, akik csak a petúniájukról meg a neveletlen fiatalokról tudnak, meg kicsaládosokkal sem pl.). Jobb és nagyobb a hely, kényelmesebb, csak egy embert kell bámulnom, nem hármat. De ezzel sztem nemcsak a nők vannak így, hanem sok férfi is.
2017. jún. 20. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!