Emiatt nem akarnak a fiatal nők négyes ülésbe ülni a vonatokon?
Figyelt kérdés
Ha olyan vonaton ülök ahol négyes ülés is van meg kettes is akkor szinte az összes egyedül utazó fiatal lány kettes ülésbe ül le. Vajon azért mert fél a pasiktól, ismerkedni nem akarnak a fiatal lányok2017. jún. 19. 17:20
12/15 anonim válasza:
igen az arcbabámulás, a metrón milyen szar h csak szembeülések vannak :D
13/15 anonim válasza:
Nem, csak utálom, ha még a vonaton is feszengnem kell, mert a szemben ülők meresztgetik rám a szemüket.
14/15 anonim válasza:
Ma nem annyira az ismerkedésről szól az utazás, hanem a másik kényszerből való elviseléséből. Én azt tapasztalom, hogy sokszor kezd kialakulni a női vs. hapsi részleg a 4-esekben. Tehát ha leül egy hapsi, akkor oda csak hapsi fog ülni. Talán jobb így.
Nemrég nekem is volt egy "női láb" sztorim, de egy "kedves" utas mindent elrontott.
15/15 anonim válasza:
Nem szeretem a tömeget, és nem kifejezetten ismerkedni megyek vonatra (és itt nemcsak a párkapcsolatot értem, de idős nénikkel sem akarok dumálni, akik csak a petúniájukról meg a neveletlen fiatalokról tudnak, meg kicsaládosokkal sem pl.). Jobb és nagyobb a hely, kényelmesebb, csak egy embert kell bámulnom, nem hármat. De ezzel sztem nemcsak a nők vannak így, hanem sok férfi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!