Baj, ha én reggelente fürdök vagy tusolok, nem este?
Ha büdi vagyok, akkor nyilván nem csinálok ilyet.
Ha nem volt meleg aznap, és nem végeztem izzasztó testmozgást, akkor néha elsunnyogom az esti mosdást.
Rengetegen fürdenek reggel viszont
Magyarországon a többség este fürdik.
Én is szeretek reggel fürdeni mert jobban fel tudok kellni
Nem baj!Ez teljes mértékben a te dolgod!
Ha büdi vagy este az sem gond,mert van aki szereti :D
# 3 :DDDDDDDDDD
Kérdező, ne aggódj ezen! Én is reggel fürdök, egyszerűen jobban esik tisztán kezdeni a napot, mint zárni. Én éjszakánként is megszoktam izzadni nyáron, akkor meg pláne semmi értelme nem volt a fürdésnek este. Van olyan ismerősöm, aki kora este fürdik. Szerintem ameddig rendszeresen fürdesz, addig senkit nem izgat, hogy mikor fürdesz meg :)
Nem baj, ha nem bűzlesz meg nem vagy koszos.
Én világéletemben este zuhanyzós voltam, reggelente csak akkor, ha a helyzet úgy kívánta (pl. megizzadtam éjjel, vagy különleges alkalmakkor).
Este nem is szeretek zuhany nélkül ágyba dőlni.
Párom viszont világéletében reggelzuhanyzós volt, este csak akkor zuhanyzott, ha megizzadt vagy koszos volt. :-D De amióta együtt lakunk, mindig megejt egy gyors zuhanyt ő is este. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!