Mit tegyek ha félek, olyantól, amitől nem kéne?
Nem biztos hogy jó kategória, de ez most nem érdekes..
Az egész ott kezdődött, hogy a suliban az egyik osztálytársam arról mesélt, hogy léteznek sellők stb.
Persze én, mint mindig, kíváncsi lettem. Nem hittem el igazából. A neten videókat néztem "sellőkről". Némelyek tiszta ijesztőek voltak. Tudom, hogy semmi okom félni, mert nem fog kijönni a képernyőből és felfalni XD de mégis megijedtem, és ez sem a lelkemnek, sem a közérzetemnek nem tesz jót :c
Mit tegyek? :/
Ilyenkor társaságra lenne szükségem, de egyedül vagyok, és az ajtó rám van zárva, na és a macskáim persze kinn vannak az udvaron, pedig ők is megfelelnek társaságnak, bár amúgy sem szabad bejönniük :c
most meg úgy látok mindent, mintha vmi lények lennének ott :/ a figyelmemet elvonni se tudom és kezdek begolyózni asszem :(
Köszönöm a válaszokat! Végül egy játékra mentem fel, ahol több emberrel lehet beszélgetni. Megtaláltam, hogyan tudok feloldódni. Ha beszélgetek másokkal, nem érzem magam egyedül és jobban leszek.
Szerencsére elmúlt már az ijedtség, mivel nem vagyok egyedül, mert a szüleim hazaértek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!