Holvan pszichologiai foiskola?
Sehol babám, majdnem az összes főiskolát átnevezték egyetemre ha jól tudom. Egyébként sincs már semmi különbség az egyetemek és a főiskolák között.
Egyébként:
Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar
Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kar
Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Kar
Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar
Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar
Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar
Már nincs külön főiskolai és egyetemi képzés évek óta... BSC és MSC van...BSC mindenhol van főiskolákon és egyetemeken. MSC lehet főiskolákon is, de általában egyetemeken, attól függ, hogy az adott oktatási intézmény biztosítani tudja-e ennek feltételét (pl. megfelelő képzettségű saját oktató, stb.).
ELTE-n is megszerezheted BSC-t, meg Pécsett is pl., de attól még nem leszel pszichológus, csak, ha MSC-t is szerzel, de két különböző intézményben is megcsinálhatod, hiszen mindkettőre külön felvételi kell.
Régen pszichológust csak egyetemen oktatták, főiskolai képzésben nem lehetett szerezni, így főiskolán nagy valószínűséggel nincs sehol BSC.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!