Fiúk, férfiak! Ti mit szólnátok ahhoz ha egy idegen lány az utcán megcsókolna titeket?
Igen, làny vagyok.
Velem volt már olyan, hogy egy sràc csak úgy random megcsókolt az utcán. Nekem tetszett a dolog. És kívàncsi voltam hogy egy pasi mit szólna hozzà ha én csókolnám meg.
Szerintem 1000-ből 1 csajnak tetszik ez, és fordítva szerintem 1000-ből 5-10 férfinak tetszik. Szóval neked nagyobb esélyed van, de tényleg csinálnál ilyet?
(Egyébként azt a srácot lehet hogy jól pofánverték párszor előtted :D )
Ha csak így hirtelen megcsókolna valószínűleg leblokkolnék, és viszonyoznám.
Ha először megkérdezné, akkor váltanék pár szót vele, hogy most a fél várost körbe csókolta, vagy csoda történt és megtetszettem neki és mindössze egy csókot szeretne tőlem. Ha a második opció áll fenn, és ápolt, vonzó leányzóról beszélünk, akkor valószínűleg bele mennék.
Az hogy csak úgy random oda mész valakihez és kérdés nélkül neki esel, az nem ajánlott szerintem. Akinek van barátnője az nem veszi ezt jó szemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!