Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Pisilésért fizetni?

Pisilésért fizetni?

Figyelt kérdés
Ti hogy vagytok ezzel a témával? Fizettek pisilésért vagy inkább ingyen megoldjátok egy bokorba? Mi amikor megyünk sz osztállyal kirándulni, akkor általában mindíg a természetbe végezzük el a dolgunkat. Bár van egy két srác az osztályba aki inkább ilyen pedánsabb és kibírják egy mosdóig, meg a csajok nyilván a mosdóba mennek ha kell nekik. De az osztály nagyobb része inkább kint kierszti, de a helyzettöl is függ ha pl egy belvárosi részen vagyunk akkor álltalában mindenki a mosdót választja, csak ritkán van olyan mikor már valakinek nagyon kell, és nincs a közelben nyilvános wc, vagy nem tudunk bemenni sehova, akkor egy mellékutcába lefordulunk és ha olyan helyet talál akkor kiengedi. de ez ritka szokott lenni mikor a belvárosba kell valakinek. Álltalában úgy szoktuk ha vonattal megyünk akkor, megnézzük először hogy a wc fizetős-e ha nem akkor megyünk wc ha igen akkor a vasút mellett vannak ilyen elhanyagolt épületek meg elég bokros meg vás hely van így kimegyünk és általábba ott hugyozunk. Ha meg busszal megyünk akkor általába wc ha autópályán megyünk, ha nem akkor meg meg áll a soför egy kellően megfelelő helyen és akkor gyorsan a cél előtt kiengedi mindenki vagy aki birj az meg amikor megérkeztünk akkor. Ti hogy szoktátok ezt a középsulis osztályotokkal? Vagy ha csak úgy mentek valamerre akkor áldoztok arra hogy wc-n pisáljatok vagy inkább választjátok a természetet?

2017. jún. 11. 22:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%
Nem lenne vizeletszag, sem pedig tócsa, mivel a föld beszívja. Amíg nem a falra pisil, addig nincs vele gond. Ennyit erről.
2017. jún. 12. 10:54
 12/16 A kérdező kommentje:
IGen tudom, én se szivesen szagolgatnám meg tűrném el hogy ha valaki odapisilne a házunkelé vagy nem tudo. De az a helyzet it Magyarországon kevés nyilvános wc, van és a legtöbb fizetős wc. Ami meg nem fizetős wc, az meg olyan aminek a közelébe nem megyek inkább. Csak arra akarok kilyukadni, hogy egy olyan megoldást csinálhatnának, hogy pl elkeritenek ilyen bokros részeket és a természetbe lenne a wc, és akkor mindenki el tudja dönteni, hogy ő melyiket szeretné használni a fizetőset, vagy elmegy a kijelölt bokros helyre. Vagy láttam már olyan megoldást is amikor ilyen nagy cserépszerüségbe néha vannak tuják és azt alakitották át mini wc-re akinek pisilni kell az az odaáll kiüriti a tuja meg felszivja. De pl láttam olyan szerkezetet is ami egy ilyen zárt mobil vasbol összeszerelt dolog volt bementél és egy ilyen csigaszerüen kialakitott fém pisilőhelyre beállták és akkor kiengeted, és azután mentél a dolgodra, bár itt azért számolni kell azzal hogy a pisilő helyen otthagynak néha műanyagflakont vagy zsepit vagy hasonló dolgot, de ha ottvan akkor az már úgysem kell senkinek úgyhogy azt is le lehet pisálni. :D
2017. jún. 12. 11:53
 13/16 anonim ***** válasza:
78%
Nem értem, hogy egyes fiúk/férfiak mièrt nem tudják elvonszolni a valagukat a wc-ig. Ahogy mondtad, a lányok is megoldják. Akkor mièrt kell igénytelenül összepisálni a köztereket?
2017. jún. 13. 21:44
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha van nyilvános illemhely, oda megyek. De volt olyan ,hogy 4x- i átszállással utaztam vidéki rokonokhoz, és sehil sem volt egy szál illemhely sem. Sajnos, nem bírtam tovább 4 óra után, és elvonultam a zöldöveztbe. Eskü, ha lett volna bármi, akár wgy kocsma, hát kifizetek egy kávét, és oda megyek, de az sem volt. Bp-re ha megyek, rendszeres probléma. Ott viszont bemegyek egy vendéglátóba, és kérek egy kv-t.
2017. jún. 15. 10:29
 15/16 anonim ***** válasza:
68%
Miért számít igénytelennek az, aki egy bokorba pisil? Eskü rohadt sötét emberek vannak manapság. Remélem téged is lehugyoznak, idióta gyökér.
2017. jún. 15. 12:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Engem csak az érdekelne, hogy ha a lányok kibírják, a fiúk miért nem?
2017. jún. 30. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!