Pisilésért fizetni?
Éjszaka, hajnalban pisiltem már köztéren... Nappal viszont nem merném megcsinálni, így inkább fizetek.
De pl. pályaudvaron érdemes inkább fellógni egy még nem induló vonatra, azt ott elintézni, nekem egyszer így sikerült.
150 ft egy büdös, koszos, hányigerkeltő wc-ért kicsit sok.
Nekem a legsűrűbb belvárosokban is vannak titkos bokros helyeim.
Te, nagyapáink idejében úgy volt, hogyha egy férfiembernek vizelnie kellett, akkor ott elhugyozta magát. Minket még pofán is vágtak volna, ha (kertes háznál) bejárkálunk a házba ilyenekért. Oda legfeljebb előkelő női vendégek jártak páros héten ünnepnapkor.
Gondolj bele, milyen lenne az, ha egy kiránduló osztály a ti városotokba érkezik, és a buszról leszállva mindenki abba mellékutcába tér be vizelni, ahol éppen te laksz, vagy abba a parkba, ahol te esténként sétálni szoktál a barátnőddel, netán oda is kakkantanak. Téged nem zavarna, hogy vizelettócsákon kell átkelned, ha hazamész? Szeretnél húgyszagban randizni? Otthon, gondolom, te sem a mellékutcákban, meg a bokorban vizelsz, mert a saját lakókörnyezetedet nem brunyálod össze, így talán a másét sem kéne. Igaz, te ott csak kiránduló vagy, aki este hazamegy, de akik ott élnek, azoknak a te általad otthagyott tócsákat kell szagolniuk.
Nem azt mondom, hogy egy félnapos erdei kiránduláson nem megyek el egy bokorba pisilni, de ahol van lehetőség rendes vécé használatára, utána kézmosásra, azt fogom használni, még ha egy-két százast ki is kell érte fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!