Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire "gáz" lenne?

Tényleg ennyire "gáz" lenne?

Figyelt kérdés

Mikor szinte idegenként (egy ismerősöm által) belebotlottam egy baráti társaságba, kicsit kérdezősködtek rólam, és többek között a zenei ízlésemről is érteklődtek. Nem sokat gondolkodtam a válaszon, szimplán elmondtam nekik, hogy javarészt komolyzenét hallgatok, mire mindenki néma csendben, meglepetten bámult rám, néhányan furcsa arcokat vágva. Többet nem is kérdeztek, a beszélgetés további részében már ignoráltak.

Tudni kell, hogy ez egy fiatal társaság, mindenki divatosan öltözködött és a legmodernebb telefonjaikat nyomkodták, úgyhogy alapból kellemetlenül éreztem magam. Manapság ennyire gáz dolog lenne komolyzenét hallgatni? Tényleg megtehetik azt, hogy egy ilyen apróság miatt nem beszélnek velem tovább...?

Baj, ha emiatt kellemetlenül érzem magam? Talán ki kellett volna magyaráznom a szituációt, és látva a reakciókat hozzátenni, hogy "amúgy csak vicceltem"...?

2017. jún. 8. 18:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne találkozz többet ezzel az agyatlan társasággal.Olyan zenét hallgatsz,amilyet szeretnél.
2017. jún. 8. 18:21
 2/6 anonim ***** válasza:
77%

Ez is egy olyan buksisimis kérdés, ahol a kérdező direkt kiemeli, hogy a maifiatalokcsakatelojuknyomkodjak, de ő más és értelmesebb, elismerést vár.

Én is hallgattam komolyzenét, mégsem néztek ki sehonnan sem. Még a legádázabb konzumtinik sem.

2017. jún. 8. 18:37
 3/6 anonim ***** válasza:
50%

,,mindenki divatosan öltözködött és a legmodernebb telefonjaikat nyomkodták"

Szerintem ezzel mindent el is mondtál a társaságról..

Szard le őket, keress normális embereket..

2017. jún. 8. 18:37
 4/6 A kérdező kommentje:

#2: A 14 évemmel én is mai fiatalnak számítok, nem a generációt akartam leszólni. De nem olyan környezetben élek, ahol ez annyira mindennapi lenne, és őszintén megdöbbentem, mikor a találkozó fele abból állt, hogy Facebook-posztokat nézegettek és beszéltek ki...

Barátom elmondása alapján a távozásom után még ki is nevettek, befásultnak és régimódinak tituláltak.

2017. jún. 8. 18:43
 5/6 mogyesz snapsz ***** válasza:
Nem gáz, csak ritka, inkább ők a gázok hogy ilyen miatt közösítenek ki... Ha sikerül értelmes társaságot találnod akkor érezni fogod
2017. jún. 8. 18:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincs a zenei ízléseddel. Mindenki mást szeret. Velük van a probléma, amiért így reagáltak. Különben is, annyi mindenről lehet beszélgetni. Csupán egy dolog miatt értelmetlen megpecsételni egy embert. 16/L
2017. jún. 8. 19:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!