A Gara név török vagy japán eredetű név?
mivel egy japán anime szereplő neve is gara arra következtettem hogy japán eredetű de a "bumm" nevű kvízjátékban azt mondta a műsorvezető hogy török eredetű
rákerestem neten de nem nagyon részletezik milyen eredetű
Hál istennek, hogy török eredetű, mert a japán (ami amúgy Gaara, nem Gara) azt jelenti "önimádó démon". :)
Amúgy én is csíptem Gaarát.
Basszuskulcs térjetek már észhez, légyszíves... Terelnek titeket! Nincs átvétel! Alapvetően a legtöbb, lényeges és ősi dolog magyar eredetű a világon. Százával van tárgyi bizonyíték erre, amiket akadémikusan elsummantanak.
Más kérdés, hogy olykor, kénytelenségből, torzítva visszavettünk szavakat. (Pl elnémetesedett, elszlávosodott stb szavak: pl magyarországi vezetéknyevekben.)
Már az egyiptomi hieroglifákról is bizonyított, hogy magyarul van:
borbolajanos.com
Továbbiak:
grandpierre.hu
A mai nyelvek, aztán a sumer, a latin nyelv, az ógörög nyelv, az egyiptomi, a héber, az arámi, és szinte az összes nyelv magyar és kelta eredetű.
NEM FORDÍTVA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!