Molesztálás tömegközlekedésen, van itt ilyen?
Figyelt kérdés
Velem is hasonló történt ma.2017. jún. 7. 21:39
11/14 anonim válasza:
Velem is történtek már hasonlók, egyszer késő este mentem haza egy forgalmasabb utcán, egy cigány nő kért tőlem cigit, aztán tökönmarkolt és mondta hogy egy gyors szexet, én meg menekültem volna és mondtam h engedjen el mert már mennék haza aludni, csak akkor engedett el mikor már rákiáltottam. :P
12/14 anonim válasza:
ja meg gólyatáborban is volt egy csaj aki tácközben hozzámnyomta előlről az alvázát meg később is a nyakamra járt, pedig egyáltalán nem bátorítottam, úgy kellett lerázni
13/14 anonim válasza:
Pár hónapja a vonatról küldtem le egy ittas "férfit", mert fogdosott egy gyereket. Annyit hallottam, hogy a mellettük lévő nő kérdezte, hogy "hívjak segítséget?" majd mikor megfordultam láttam, hogy a belsőcombját simogatja... egyből felállítottam, és a következő állomásnál leküldtem a vonatról.
Hagyatkozz ilyenkor az utasokra, és nagy eséllyel elintézik, még csak nem is kell nagynak lenni... én 17 vagyok, nem is nagydarab, csak egy kis emberség kell hozzá, hogy segítsen ilyenkor valaki.
14/14 anonim válasza:
Volt! De megszolalnom sem kellett! Olyan erejesen neztem ra hogy a figura jott zavarba! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!