Ha a válaszod (szerinted) igazságtalanul lepontozzák te is lepontozod (direkt) a többiek válaszát?
Nem.
Sőt, nem is nagyon pontozok senkit.
Ez nem verseny, nem múlik rajta semmi.
Az sem érdekel, ha 0%-os leszek, ha valakinek hasznos a válasz és több az IQ-ja, mint az elérhető maximális százalék ezen az oldalon, akkor nem azt fogja nézni, hogy milyen az aránya a válaszadónak.
Nem. Magamból kiindulva: lehet nem is válaszolt a lepontozó a kérdéshez. Ártatlanokat, meg minek sújtson az ember? Én is van, hogy megnyitok egy kérdést, ott van alatta a tökéletes válasz, nyomom a zöld pacsit, és oda nekem már felesleges is Ctrl+C Ctrl+V bemásolni a válaszát. Így van, hogy úgy pontozok, hogy a kérdés alá oda sem írtam egy betűt sem. Tehát a lepontozóm is lehet olyan személy aki a kérdéshez hozzá sem szólt.
Másik pedig az, hogy régebben magam is trollkodásra használtam az oldalt, tehát volt mélységesen alacsony is a százalékom. Így engem különösebben nem hat meg, ha a pontozás. A lényeg úgy is az, hogy a kérdezőnek hasznos legyen, a többiek meg majd jelentkeznek, ha másként gondolják.
Egyedül az bosszantó, amikor olyan kérdéseknél pontoznak le (amúgy meg mindenkit), ahol szerintem nincs rossz válasz, vagy ellenvélemény. Pl, hogy szereted-e a tejet, vagy mit ettél vacsorára? És akkor jönnek a válaszok és megy a lepontozás. Én ilyenkor szoktam egyenlíteni az erőegyensúlyon és akkor módszeresen mindenkit felpontozok.
Ha valaki trágár, vagy feleslegesen trollkodik, arra meg nem érdemes fecsérelni a piros pacsit, megy a jelentés a modiknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!