Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha a válaszod (szerinted)...

Ha a válaszod (szerinted) igazságtalanul lepontozzák te is lepontozod (direkt) a többiek válaszát?

Figyelt kérdés
2017. jún. 7. 15:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
9%
Engem nem érdekel a pontozás viszont ahogy látom sok embert igen. Ezért olyan kérdéseket amire sok válasz érkezik megnyitom es lepontozok mindenkit. ( kivéve a trollokat ) Most itt is ezt teszem.
2017. jún. 7. 17:14
 12/19 anonim ***** válasza:
54%

Nem.

Sőt, nem is nagyon pontozok senkit.

Ez nem verseny, nem múlik rajta semmi.

Az sem érdekel, ha 0%-os leszek, ha valakinek hasznos a válasz és több az IQ-ja, mint az elérhető maximális százalék ezen az oldalon, akkor nem azt fogja nézni, hogy milyen az aránya a válaszadónak.

2017. jún. 7. 18:03
 13/19 anonim ***** válasza:
31%
Őszinte leszek, nem tudom, nem emlékszem rá, hogy olyankor mit csinálok, mikor ihazságtalanul lepontoznak, mert annyira elkap az ideg, hogy csak na, vagy bosszúból lepontozok másokat, vagy sírok napokig egy sarokba magamba roskadva.Van olyan is, hogy sokkot kapok, és elájulok, olyankor nem emlékszem, hogy fel, vagy leszavasztam a válaszokat.
2017. jún. 7. 18:11
 14/19 anonim ***** válasza:
37%
Csak azt pontozom le, aki buta/trágár/provokatív választ ír. Értelmes válaszokat mindig felpontozok.
2017. jún. 7. 18:50
 15/19 anonim ***** válasza:
49%
Nem. Csak a normális kérdésre adott troll válaszokat pontozom le.
2017. jún. 7. 19:53
 16/19 anonim ***** válasza:
26%
#15 Ugye tudod, hogy miattam már nem 100%-os a válaszod? :(
2017. jún. 7. 20:11
 17/19 Noblesse Oblige ***** válasza:
48%

Nem. Magamból kiindulva: lehet nem is válaszolt a lepontozó a kérdéshez. Ártatlanokat, meg minek sújtson az ember? Én is van, hogy megnyitok egy kérdést, ott van alatta a tökéletes válasz, nyomom a zöld pacsit, és oda nekem már felesleges is Ctrl+C Ctrl+V bemásolni a válaszát. Így van, hogy úgy pontozok, hogy a kérdés alá oda sem írtam egy betűt sem. Tehát a lepontozóm is lehet olyan személy aki a kérdéshez hozzá sem szólt.

Másik pedig az, hogy régebben magam is trollkodásra használtam az oldalt, tehát volt mélységesen alacsony is a százalékom. Így engem különösebben nem hat meg, ha a pontozás. A lényeg úgy is az, hogy a kérdezőnek hasznos legyen, a többiek meg majd jelentkeznek, ha másként gondolják.

Egyedül az bosszantó, amikor olyan kérdéseknél pontoznak le (amúgy meg mindenkit), ahol szerintem nincs rossz válasz, vagy ellenvélemény. Pl, hogy szereted-e a tejet, vagy mit ettél vacsorára? És akkor jönnek a válaszok és megy a lepontozás. Én ilyenkor szoktam egyenlíteni az erőegyensúlyon és akkor módszeresen mindenkit felpontozok.

Ha valaki trágár, vagy feleslegesen trollkodik, arra meg nem érdemes fecsérelni a piros pacsit, megy a jelentés a modiknak!

2017. jún. 7. 21:09
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Mennyi buzzzzi van itt, hogy lepontoztak már! :D
2017. jún. 7. 22:57
 19/19 anonim ***** válasza:
48%
Őszinte leszek és biztos megkapom érte a piros kezeket, de bizonyos estekben igen. Vannak olyan kérdések, amiknél vannak népszerű válaszok, közhelyes sallangok. Sokszor összegyűlik egy csoport és ugyanazt az átgondolatlan, bemagolt álszent vagy sablonszöveget nyomják, miközben minden logikus és átgondolt választ lehúznak. Ilyenkor rájuk nyomom a pirosat.
2017. jún. 7. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!