Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha a válaszod (szerinted)...

Ha a válaszod (szerinted) igazságtalanul lepontozzák te is lepontozod (direkt) a többiek válaszát?

Figyelt kérdés
2017. jún. 7. 15:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
63%
Nem. Miért tenném?
2017. jún. 7. 15:40
 2/19 anonim ***** válasza:
50%
Nem, mert nem vagyok már gyerek. Nem sírok a sarokban csak mert valami unatkozó tini lepontozta a válaszomat. Csak a saját maga IQ-ját mutatja ezzel. Másoknak meg az igazság fáj és ezért pontoznak le, de attól még a válasz ugyanúgy igaz marad.
2017. jún. 7. 15:44
 3/19 anonim ***** válasza:
59%
Nem, nekem nem számít, hány %-os vagyok, ő meg hadd örüljön... Most na, ez gyerekes szerintem.
2017. jún. 7. 15:46
 4/19 anonim ***** válasza:
49%

A százalékos arány azt mutatja hány éve vagy az oldalon.

Az én esetemben ez 4 év. Voltam 70% körül is sokáig... de ahogy minden nem tetsző választ lepontoznak, a végén asszem 0% leszek.

2017. jún. 7. 15:53
 5/19 A kérdező kommentje:
Látom itt is pontozgat valaki lefele. Pfff
2017. jún. 7. 15:55
 6/19 anonim ***** válasza:
16%
Bizony, hogy le szoktam pontozni. Olyan emberekét, akiknek 100%-os a válaszuk, és olyanokét is, akiket nem bírok.
2017. jún. 7. 16:01
 7/19 anonim ***** válasza:
49%

Dehogy pontozok. Ehhez elég durván szánalmas, kicsinyes görcsnek kell lenni, bennem ez "sajnos" nincs meg. :D

Különben sem érdekel a pontozás, semennyire sem mérvadó itt.

2017. jún. 7. 16:04
 8/19 anonim ***** válasza:
16%
en igen bosszuallo tipus vagyok, ilyenkor meg se nezem mit irtak nem erdekel megy a levesbe az osszes valasz.
2017. jún. 7. 16:04
 9/19 anonim ***** válasza:
17%
Ha látom hogy sokan lepontozták,én is odabökök neki :D
2017. jún. 7. 16:43
 10/19 anonim ***** válasza:
60%

"bosszuallo tipus vagyok, ilyenkor meg se nezem mit irtak nem erdekel megy a levesbe az osszes valasz"

LOL :D Mert ezzel aztán rohadtul bosszút állsz :D Apám, egyeseknek tényleg nincs életük. Amúgy pontosan az ilyen nyomik miatt nem mérvadó itt a pontozás, a nagy többséget nem is érdekli.

2017. jún. 7. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!