1/7 anonim válasza:
Szinte mindenki hallotta a nevét, meg sem lehet számolni az olyan szállóigéket, amiket elvileg Gandhi mondott, gyakorlatilag meg Teréz anyától a pápáig mindenkinek tulajdonították már.
2/7 anonim válasza:
Én csak annyit mondok, Richard Attenborough 1982-es Gandhi c. filmjét legalább egyszer mindenkinek látnia kell az életében.
4/7 anonim válasza:
Hát szerintem szállj fel egy vonatra ami tele van migránsokkal szerintem nyerhetsz tőlük retúrjegyet!
6/7 anonim válasza:
Még nem ismerem eléggé a munkásságát, ez a jövőben változni fog.
7/7 anonim válasza:
Nézzétek meg a Gandhi c. filmet, ahogy a 2-es javasolta. Zseniálisan összefoglalja Gandhi életét, munkásságát és egyáltalán nem unalmas. Mellesleg a színész Oscar díjat kapott az alakításáért, meg is érdemelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!