Szerintetek mi lehet az oka, hogy egy 20 év körüli,10/11-es lánynak nincs facebookja?
Egy ilyen palvin barbi színvonalú csajt képzeljetek el, (csak szőkében) de komolyan.
Topmodell kategória, csak most hirtelen nincs egy se, akihez hasonlítani tudnám, maximum a magassága miatt nem lett az, mert max 170 lehet. Nem küldök képet.
Nem találkoztam volna még olyan lánnyal, aki így néz ki és nincs fent egy social network-on sem.
Kamu néven van fent nyilvános profilkép nélkül.
És igaza van. Így csak azok vehetik fel vele a kapcsolatot, akikkel ő akarja, azok nem, akik rákeresnek.
Azt még mindig nem tudom, hogy mitől lennék perverz, mert rákerestem az ismerősömre facebookon, meg milyenek az "ilyenek" ahogy az utolsó mondja.
De egyesek kicsi agyacskája még mindig nem fogja fel, hogy ő maga is mondta, hogy NINCS facebookja. Írogatják tovább, hogy van.
Palvin mint műpitsa? Te is beteg vagy.
Igen és akinek nincs facebookja az nem is ember? :D
Nekem mondjuk van és nem mondom hogy haszontalan, de egyedül annyira használom hogy régi vagy távoli ismerősöket, barátokat, rokonokat keresek meg rajta, egyébként rohadtul nem érdekel az a sok baromság amiket felraknak rá az emberek, a Messengeren mindig elérhető vagyok hogy chatelhessek a barátaimmal, de magát a facebookot jó ha hetente, kéthetente megnézem. Nem is követek rajta senkit, aki érdekel arról úgyis tudom mi van vele. Szóval nem mondom jó hogy van, de én képes lennék élni nélküle is az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!