Volt már olyan, hogy valamiről egész életedben azt vallottad, hogy sosem fogod csinálni, de egyszer mégis megtetetted?
Figyelt kérdés
Mi volt ez, és miért tetted? (Példa lehet: dohányzás / drog / hármas szex / szerencsejáték / stb.)2017. jún. 6. 21:50
1/5 anonim válasza:
Igen. Megfogadtam, hogy sosem fogok lefeküdni olyan férfival, aki családos, mégis megtettem. Nem tudom mentség lehet-e, hogy nem tudtam, hogy családja van és azóta nem állok szóba vele.
2/5 anonim válasza:
Felszámoltam a vállalkozásomat, hagytam futni csomó adósomat, megtaláltam a szerelmemet, kibékültem a családommal, szabadalomsorozatgyártó lettem.
Ezeket nem gondoltam volna.
3/5 anonim válasza:
Életemben nem akartam repülőre ülni. :D Aztán nyertünk egy nyaralást én meg kénytelen voltam repülőre ülni, mert nem volt más választási lehetőség. Igaz, önként azóta sem ülnék repülőre.
4/5 anonim válasza:
Még a függönyt sem tudom leszedni, annyira tériszonyos vagyok, és 2 éve bundy jumpingoltam.
5/5 anonim válasza:
32 évesen egyik napról a másikra alkoholista lettem. Előtte soha nem ittam, max 1-2 sört évente! Kb. egy hónapig tartott. Remegve vártam az estét, hogy mehessek piát venni, a bolt előtt már bontottam is. Aztán egy hónap után ahogy jött el is múlt. Azóta se iszok, max 1-2 sört évente. Nem tudom mi válthatta ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!