Több napon át meztelenül lenni, történt már veled ilyen?
Figyelt kérdés
Akár úgy, hogy szándékosan (mert szeretsz meztelenül lenni), akár kényszerből (pl. kórház).2017. jún. 4. 09:56
1/15 A kérdező kommentje:
Ja és ha igen, akkor milyen volt?
2017. jún. 4. 09:56
2/15 anonim válasza:
Kórbázban miért kéne meztelenül lenni? :DD
3/15 anonim válasza:
Igen, voltam. Aztán megszülettem.
4/15 anonim válasza:
Igen, amiket a patyolatcédulám elveszett, lepedőbe csavarva jártam ruhátlanul tehát.
6/15 anonim válasza:
Naturista kempingben, de nyáron itthon is volt már, h ruha nélkül voltam pár napig, ha nem kellett sehova menni.
7/15 Fatal_3rror_ válasza:
Mi az hogy "milyen volt"? :D
8/15 anonim válasza:
Szeretnél csupasz túl-élősdit játszani ? jelentkezzél. Majd nézlek a tv-ben ahogy össze vissza csipkednek a bogarak, meg a skorpiók, a fenekedbe meg bebújik egy kígyó.
9/15 anonim válasza:
Egész életemben meztelenül vagyok, soha nem szerettem a focit.
Aztán meg éjjel nappal pucéran vagyok (pl egy hangya szemszögéből) és nagyon rossz.
Te meg próbálj nesztelenül lenni ha ilyenek érdekelnek
10/15 anonim válasza:
De sok bajotok van az öltözködő emberekkel, szánalmas, na nem mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!